Alene og skadet: Blødende killing efterladt

23/07/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Dyrenes Beskyttelse
En påkørt killing blødte fra næsen

Mest læste i dag

I et nyt opslag på Facebook fortæller Dyrenes Beskyttelsen den triste historie om en killing, der blev påkørt af en bil.    "Tidligere på måneden modtog vores vagtcentral et opkald fra en bekymret borger, som havde fundet en lille, rød killing, der var blevet påkørt," skriver dyreværnsorganisationen.    Den påkørte killing blev straks fragtet til et af Dyrenes Beskyttelses internater. Her frygtede personalet i første omgang, at killingen havde pådraget sig indre skader, da den blev påkørt.    "Killingen, som har fået navnet Arne, blev akut kørt til Nordjyllands Internat og Pension, hvor han blev tjekket for mulige indre skader."   Det skyldtes særligt, at Arne blødte fra næsten, da han blev bragt ind på internatet i Nordjylland. 

Bløder fra næsen

  "Ved sin ankomst hostede Arne, en del og havde blød løbende fra næsen," skriver Dyrenes Beskyttelse. Personalet tog dog straks hånd om den lille killing - og det virkede    "Heldigvis reagerede lille Arne rigtig godt på behandlingen," slår Dyrenes Beskyttelse fast. 

"Se lige, hvor fin han er blevet på blot 14 dage han befinder sig i dag hos en kærlig plejefamilie, hvor han trives og er begyndt at lege," skriver organisationen med henvisning til de billeder, som de har offentliggjort af overleveren Arne.

Sådan ser Arne ud i dag. Foto: Dyrenes Beskyttelse

"Stort tak til henvender, som kontaktede 1812 og til vores skønne plejefamilie"
   

Anbefalet til dig