Alle danskere får gratis tv-kanal

15/03/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Hvis du har zappet gennem din kanalliste på tv'et, har du måske bemærket, at der er kommet en ny kanal på listen. Denne kanal har du fået på grund af coronavirus.

Mest læste i dag

Det er primært negative ting, som coronavirussen har bragt med sig. Heldigvis kan vi dog glæde os over, at prisen på benzin og diesel er faldet markant, og nu er der også en god nyhed til mange danskere.

Tv2 har nemlig valgt at yde en public service til alle danskere på grund af coronavirussen. De har valgt at give en tv-kanal helt gratis til alle, så samtlige danskere kan få alle de vigtigste nyheder, når det virkelig gælder.

Tv2 har valgt at give TV2 News gratis til danskerne, så de kan følge med i coronasituationen døgnet rundt.

Hos de fleste udbydere

Hos Recordere.dk fortæller de, at flere hundredetusinde danskere vi deres nuværende tv-pakker pludselig har fået tilføjet en ny kanal.

Tv2 News er nemlig en kanal, man ellers skal betale for at have i sin pakke, men er man kunde hos Yousee, Stofa, Boxer eller en anden tv-udbyder, så vil Tv2 News altså ligge frit tilgængeligt i kanallisten.

I første omgang tyder det på, at Tv2 News vil være tilgængelig hos alle tv-udbydere i resten af denne måned, men det vides ikke, om det kan ende med at blive forlænget.

Det er alle danskere, der har en tv-pakke, og som ikke allerede har Tv2 News, som vil modtage den nye kanal.

 

Anbefalet til dig