Alle gode gange tre: Jacob Risgaard færdig i 'Løvens Hule'

19/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Den evigt populære løve er nu færdig i DR-programmet.

Mest læste i dag

Ikke én, ikke to, men hele tre løver har nu vinket farvel til 'Løvens Hule'.

Tidligere i dag kom det frem, at både Jesper Buch og Christian Arnstedt ikke vil være at finde på Dr, når den nye sæson af DR-programmet ruller over skærmen.

Ikke nok med de to andre hanløver, så er Jacob Risgaard også færdig i programmet. Det meddeler han nu på sin Instagram, hvor han indleder sin afsked i løvernes tegn:

"Jeg er lige kommet ud fra bestyrelsesmøde og ser, at min telefon har et par ubesvarede opkald. Det viser sig, at Simba og Scar har meldt ud, at de stopper i Løvens Hule. Så må Mufasa vist hellere komme på banen også".

Her hentyder den evigt populære forretningsmand naturligvis til Disney-film 'Løvernes Konge'. Han skriver i forlængelse af den humoristiske indledning, at han har nydt det til fulde:

"Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i Løvens Hule og sige tak efter fire gode sæsoner. Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe."

Han skriver, at grunden til, at han ikke længere skal være en del af programmet er, at det er en vanskelig opgave at administrere så mange procenter, som han efterhånden har, på samme tid.

Manglende tid er en generel ting

De to andre hanløver pegede i forbindelse med deres exit også på, at manglen på tid er en generel ting.

Grunden til at de to herrer ikke længere skal være en del af programmet skyldes, at det kræver meget tid. Sådan skrev de begge to på Instagram tidligere på dagen.

“Jeg har lovet min familie (og mig selv), at jeg skal stoppe i Løvens Hule – derfor overlader jeg venstre flanke til en ny løve. Det blev til 8 sæsoner – 800 timer i den samme stol henover 9 år”, skriver Jesper Buch.

Christian Arnstedt peger også på, at familien har haft en stor betydning for beslutningen:

“Sidste år blev jeg for første gang far for verdens dejligste dreng. Det har ændret mine prioriteter. Jeg vil altid være typen, der arbejder meget, men jeg vil gerne forsøge og være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie, og det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer hver måned, som jeg så ikke kan give til dem”, skriver Christian Arnstedt.

Anbefalet til dig