Alt for få er klar over det: Danskernes dårlige vane kan give bøde på 43.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskernes dårlige vane kan under de forkerte omstændigheder koste dig meget dyrt.

Lige nu læser andre også

Det er ikke ligefrem ny viden, at danskerne er glade for at drikke sig fulde - og at vi er ret gode til det.

Fulde mennesker er dog ikke alles kop te, og hvis man drikker sig fuld det forkerte sted, risikerer man faktisk en bøde på op til 43.000 kroner.

Alkohol er værre end aflyste fly

I en ny undersøgelse er det blevet afsløret, at den mest irriterende adfærd ombord på et fly ikke er forsinkelser eller aflysninger, men snarere den larmende opførsel af berusede passagerer. 

Det skriver The Mirror.

Halvdelen af ​​de adspurgte, som i øvrigt alle var briter, anså det for at være den mest generende aspekt ved at flyve.

En af deltagerne i undersøgelsen skrev blandt andet følgende om en flyveoplevelse: "fulde mænd, der var bøvlede og fik passagererne til at føle sig utrygge, da flypersonalet kæmpede for at berolige dem."

Men det at blive for beruset ombord er ikke kun irriterende; det kan også blive ekstremt dyrt. 

Ifølge Civil Aviation Authority risikerer personer, der opfører sig beruset på et fly, en maksimal bøde på 43.000 og op til to års fængsel.

Hver femte føler sig tvunget

Uanstændig opførsel er desværre ikke en sjældenhed på fly, men faktisk er det ikke alle, der drikker, der ønsker at være påvirket under en flyvning.

En separat meningsmåling fra MoneyTransfers.com afslørede også, at hver femte feriegæst følte sig presset til at drikke i lufthavnen, selvom de ikke havde lyst til det.

Lufthavne som London Stansted har endda advaret passagerer om konsekvenserne af at være for beruset til at flyve og minde dem om "En for meget"-kampagnen, der informerer om de juridiske risici og bøder ved forstyrrende opførsel på fly.

Anbefalet til dig