Alt udsolgt: Begivenhed slår alle rekorder

Af: Mie M.B

|

31/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På grund af den enorme interesse blev der sat ekstra billetter til salg - de er væk nu

Mest læste i dag

Tre distancer. Fem værtsbyer. 95.000 motionister. Tidligere på dagen åbnede Royal Run op for salget af 7.500 ekstra startnumre, der på få timer blev revet væk. Dermed bliver Royal Run ’24 det største til dato. Tilmeldingen 

Hos arrangørerne er glæden stor over den flotte tilslutning til Royal Run, der har H.M. Kongen som hovedperson.

"Det er fantastisk at se, hvordan Royal Run kan motivere titusindvis af danskere til at bevæge sig, dyrke motion og tage del i idrætsfællesskaber. At det gik så hurtigt med at melde alt udsolgt og endda med deltagerrekord, er vi både meget glade for og ydmyge overfor,” siger Jens Otto Størup, administrerende direktør i DGI og medlem af Royal Runs styregruppe i en pressemeddelelse.

Motion i fællesskab

De ekstra startnumre, der netop er blevet revet væk, blev sat til salg i værtsbyerne Brønderslev, Aarhus, Fredericia og København/Frederiksberg. (Den by, der fik hurtigst udsolgt, var København/Frederiksberg). I Kalundborg blev kapaciteten ikke udvidet:

”Det er ikke vores ambition nødvendigvis at overgå os selv i størrelse hvert år, til gengæld vil vi gerne sikre, at så mange børn, unge, voksne og ældre – nybegyndere som erfarne – som muligt får en god oplevelse med at dyrke motion i fællesskab. Vi er stolte over opbakningen, og at vi med Royal Run har skabt rammerne for, at så mange danskere har lyst til at bevæge sig sammen på tværs af landet,” siger administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund (DIF) og ligeledes medlem af Royal Runs styregruppe, Morten Mølholm Hansen.  

Om Royal Run

  • Onsdag den 31. januar kl. 10.00 blev 7.500 ekstra startnumre sat til salg. Kl. 14.30 var alt udsolgt.

  • Royal Run ‘24 bliver med det det højeste antal deltagere nogensinde. Samtidig har 30 procent af de tilmeldte aldrig har deltaget i et motionsløb før.

  • 40 procent af de tilmeldte har ved tilmelding angivet, at de har deltaget i Royal Run før.

  • Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

  • Til Royal Run ’23 var der 93.684 tilmeldte i de fem værtsbyer: Herning, Aabenraa, Nyborg, Nykøbing Falster og København/Frederiksberg. Det er denne deltagerrekord, der nu er slået.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig