Alvorlig sygdom har trådt ind: Celine Dion aflyser ALT

26/05/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Den canadiske megastjerne må skuffe millioner af fans - inklusivt de danske

Mest læste i dag

Celine Dion har aflyst hele sin verdensturné kun få måneder efter at have offentliggjort, at hun var blevet diagnosticeret med 'stiff person-syndrom'.

Nu har ‘It's All Coming Back To Me Now’-sangerinden udsendt en følelsesladet opdatering med fans.

Hun skrev i en pressemeddelelse: "Jeg er så ked af at skuffe jer alle igen... og selvom det knuser mit hjerte, er det bedst, at vi aflyser alt, indtil jeg virkelig er klar til at være tilbage på scenen... Jeg giver ikke op... og jeg kan ikke vente med at se dig igen!"

Sangerens officielle hjemmeside instruerer fans til at tale med deres oprindelige salgssted for at få en refusion.

Celine Dion skulle have optrådt i Royal Arena i København 23-24 september 2023.

En erklæring tilføjede: "Det er med en enorm skuffelse, at vi i dag er nødt til at annoncere aflysningen af ​​Courage World Tour."

‘My Heart Will Go On’-sangerinden bekræftede sin diagnose i december 2022 i en grådfuld Instagram-video, hvor hun forklarede fans, at hun led af alvorlige muskelspasmer, der gjorde, at hun ikke kunne synge.

Hun blev tvunget til at aflyse resten af ​​den europæiske del af sin tour på det tidspunkt, men håbede, at hun senere ville være i stand til at genstarte den.

Datoer blev flyttet til begyndelsen af ​​2024, men de er nu alle blevet aflyst.

Det sjældne syndrom rammer kun én ud af hver million mennesker og er i øjeblikket uhelbredelig.

Celine bekræftede i en ærlig video: "Desværre påvirker spasmerne alle aspekter af mit daglige liv - nogle gange forårsager de vanskeligheder, når jeg går, og tillader mig ikke at bruge mine stemmebånd til at synge, som jeg er vant til."

Stiff Person Syndrom forårsager stive muskler i torso, arme og ben og øger følsomheden over for ting som støj, berøring og følelsesmæssig nød - hvilket kan forværre muskelspasmer.

Over tid kan tilstanden få folk til at udvikle krumbøjede stillinger og forårsage hyppige fald, da den ramte ikke har de nødvendige reflekser til at fange sig selv, hvilket fører til alvorlige skader.

Fans har skyndt sig at støtte Celine midt i hendes seneste meddelelse, med en skrivelse: "Du skal passe på dig og gøre, hvad der er rigtigt for dig, pas på, vær stærk."

Anbefalet til dig