Amalie Dollerup chokerer: Afslører noget du aldrig havde gættet

28/02/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu kommer Amalie Dollerup med en både chokerende - men også sjov afsløring.

Mest læste i dag

Lige nu ruller talkshowet "Deja Vu" over skærmen på TV 2 Charlie, hvor hun får besøg af en række kendte danskere, hvor der i hvert program bliver talt om skelsættende begivenheder i deres liv. 

I det nyeste program er det blevet Badehotellet-stjernen Amalie Dollerups tur til et besøg hos Cecilie Frøkjær. Og her kommer der altså en sjov afsløring på bordet.

Amalie Dollerrup får nemlig fortalt om den tv-fest som gik helt galt. Mere præcist den tv-fest hvor hun brækkede sig i sin egen taske og ned i Linse Kesslers jakke.

Det var dengang at Badehotellets 2. sæson rullede over skærmen på TV 2 og Amalie Dollerup var blevet inviteret til 'TV-prisen' i DR's koncertsal. 

Utallige drinks på tom mave

Forinden havde Badehotellet-stjernen fået besked om, at der var mad til festen. Det skulle vise sig, at det var der ikke - men drikkevarer manglede der ikke noget af. 

Amalie Dollerup fik derfor slynget rigeligt med drinks ned på tom mave - noget som alle der har prøvet det, ved er en dårlig idé. Det var det også for Amalie Dollerup.

"Jeg kastede op i Linse Kesslers jakke. Forhåbentligt nåede det hende ikke helt, men altså. Det er nogle år siden, til TV-prisen i DR’s koncertsal. Jeg fik at vide, der var mad. Det var der ikke. Jeg har ikke spist noget, og jeg er pissenervøs for det er første gang, jeg er til den pris," afslører Amalie Dollerup om den uheldige aften og tilføjer:

"Jeg blev SÅ fuld. Og så sidder vi til det her pæne arrangement, og jeg får det bare så dårligt. Så kaster jeg op ned i min egen taske. Og ned i Linse Kesslers jakke," fortæller hun.

Du kan se programmet på TV 2 Charlie og her på TV 2 Play.

Anbefalet til dig