Amalie Dollerup udfordret i optagelserne til Badehotellet – kunne have kostet rollen

28/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Der var store udfordringer forbundet med dette års optagelser af Badehotellet – en gravid Amalie Dollerup, som ovenikøbet nu vel næsten må betegnes som hovedrolleindtager efter at Rosalinde Mynsters afgang, skabte lidt problemer i forholdt til optagelserne som måtte rykkes fem uger for Amalies vedkommende.

Mest læste i dag

Amalie Dollerup måtte i arbejdstøjet allerede to måneder efter sin fødsel, og det var med nød og næppe, at hun kunne møde ind på settet og spille den kendte rolle som Amanda. På grund af hendes graviditet var hun også bagud på optagelser, hvilket pressende hende endnu mere som nybagt mor.

10 timers dage

Selvom det er hårdt nok at være nybagt mor til en lille baby, og så ovenikøbet være startet på arbejde efter kun to måneder, så havde Amalie Dollerup endnu flere udfordringer. Hun var nemlig mødt på settet fem uger senere end sine medskuespillere, og derfor havde de allerede indspillet de første afsnit, hvor blot Amalies scener manglede. Det gav hende 10 timers arbejdsdage, som pressende den nybagte mor. Det skriver TV2.

Det var krævende for alle, og faktisk var det slet ikke sikkert, at Amalie kunne være med i optagelserne, da hendes termin lå i juni, og optagelser til Badehotellet plejer at starte i juli. Hun skulle derfor tage stilling til om hun kunne blive klar, men det var hun sikker på, og derfor blev der lavet en plan, hvor optagelserne blev rykket, og Amalies scener blev indspillet fem uger efter de andres.

Det krævede dog meget planlægning – både for Amalies familie, men også for holdet bag Badehotellet. Amalies mand Andreas Jebro stod klar i kulissen, og var med under optagelserne sammen med deres lille nyfødte søn August. De havde fået et rum hvor de kunne være, og Amalie fortæller, at de blev taget godt i mod af alle.

Runner måtte sendes i babybutik

Der opsrtod dog nok af drama på settet, hvor Amalie ikke gik gennem optagelserne uden problemer. Blandt andet kom en runner på ekstra arbejde, da Amalies brystpumpe gik i stykker. For lille August skulle jo have mad, så runneren blev sendt i en babyforretning og købe en ny.

Heldigvis stod de gode kollegaer klar til at støtte hende og Amalie fortæller, at især Cecilie Stenspil, der selv blev mor i 2018 har været en stor opbakning.

Optagelserne stod på i to måneder, og da de var overstået, var Amalie Dollerup også udkørt, og glædede sig til en rolig stund med sin lille nye familie.

 

Anbefalet til dig