Amalie Szigethy i panik: Han har taget børnene

Af: Thea Andersen

|

14/12/2022

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Amalie Szigethy bønfalder sine følgere om at finde sine børn.

Mest læste i dag

Hvis du følger den tidligere Paradise og 'Forsidefruerne'-stjerne Amalie Szigethy på det sociale medie Instagram, så har du formentlig lagt mærke til hendes seneste stories, hvor hun i panik fortæller sine 242.000 følgere, at hun har 'mistet' sine børn.

Børnenes far Mikkel Skelskov har angiveligt taget børnene uden hendes tilladelse.

'Forsidefruen' bønfalder derfor sine følgere om hjælp, skriver Dagens.dk.

I videoen lægger hun ud med at fortælle, at hun on and off har set sine børns far (Mikkel Skelskov) de seneste måneders tid. Nu har hun så fået besked om, at børnene er blevet hentet af Mikkel Skelskov, uden at have fået lov til det.

"Jeg er så bange, fordi jeg ved ikke, hvad han kan finde på, og Hannah er kun to år, og Josephine skulle have en legeaftale i dag, hvor jeg skulle have hentet hende," fortæller hun i sin Instagram-story, hvor hun til sidst beder hendes følgere om at hjælpe hende med at finde sine børn.

"Please hjælp mig med at finde mine børn. Jeg vil bare gerne vide, at de er okay. Vi har lige fået at vide, at han allerede kom og hentede dem klokken 10," lyder det fra den grådkvalte realitystjerne.

Du kan se Amalies opslag via dette link, som vil være tilgængeligt de næste 24 timer - i tilfældet af, at hun ikke sletter det.

Anbefalet til dig