Amalie Szigethy taler ud om 'Forsidefruer': 'Det var kaos'

Af: Thea Andersen

|

05/01/2024

Nyheder
Foto: TV3
Foto: TV3
Tiden i 'Forsidefruer' var kaotisk for Amalie Szigethy.

Lige nu læser andre også

Amalie Szigethy blev landskendt, da hun i 2010 deltog i 'Paradise Hotel'. I de efterfølgende år medvirkede hun blandt andet i 'Divaer i Junglen' (2012), 'Luksusfælden' (2014), 'Amalies baby' (2016) og 'Forsidefruer' (2017).

I 2022 valgte TV3 dog at stoppe sidstnævnte på ubestemt tid, og det betød et farvel til tv-skærmen for Amalie Szigethy og de andre forsidefruer.

Der har dog svirret rygter, og blandt andre Janni Ree har tidligere afsløret, at hun er klar på en ny sæson af TV3s Real Housewives inspirerede program.

Men hvis 'Forsidefruer' vender tilbage, bliver det uden Amalie Szigethy.

Det slog hun fast tilbage i oktober ifølge Her & Nu, og nu sætter hun flere ord på den beslutning. I Cecilie Hothers podcast 'Voksen eller kaos' fortæller hun således:

"Det var kaos for mig, fordi der var mange ting, man skulle slås med bag om kameraet. Både produktionsselskabet og pigerne, der var med. Det var aldrig lige rart for mig at være med på optagelser, fordi jeg ikke rigtig vidste, hvad der blev sagt, eller hvilken situation jeg blev sat i," fortæller Amalie Szigethy om tiden som forsidefrue og fortsætter:

"Man ser også, at jeg kommer ud for nogle situationer, som ikke er så rare. Alene den frygt og angst – ikke, fordi den fyldte det hele, for der er også gode ting forbundet med ’Forsidefruer’, men det med at have sagt nej til det nu, det er for mig en ekstremt klog beslutning."

Nyt program

I podcasten afslører den 32-årige realitystjerne også et comeback til skærmen.

Hun er nemlig i gang med at optage et nyt program, som hun tidligere har teaset med.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig