Amerikansk veteran ved frontlinien giver klar besked: "Giv os nogle f** våben"

09/4/22 10:11

Ida Hansson

Foto: Twitter/@mvasquez1974
Den tidligere amerikanske hærs stabssergent James Vasquez, ankom til Ukraine tidligere på måneden for at kæmpe mod Putins styrker.

En veteran fra den amerikanske hær, der sluttede sig til kampen i Ukraine, har tryglet verdens militære magter om at "give os nogle f****** våben tak."

Den tidligere amerikanske hærs stabssergent James Vasquez, fra Connecticut ankom til Ukraine tidligere på måneden for at kæmpe mod Putins russiske styrker. Det skriver DailyStar.

Men han har beklaget tilstanden af våben, som hans enhed har måttet finde sig i:

"Giv os venligst nogle f****** våben. Vi vil ikke vinde med skraldevåben. Vi har brug for m-16'er M-4'er, ACOG'er, røde prikker, ammunition, ammunition, ammunition, spyd, f***** * gamle AT-4'ere, jeg ved, er sandsynligvis i en eller anden opbevaringsenhed.  Fragt granater, og hvis ikke... så kan lige så godt medbringe kropsposer," skrev han i et tweet, som nu er slettet.

Foto: Twitter/@mvasquez1974

Foto: Twitter/@mvasquez1974

Efter ankomsten til Warszawa den 14. marts sluttede hr. Vasquez sig til Fremmedlegionen, og ser ud til at have været midt i kampene lige siden.

Tidligere på måneden hævdede han, at russiske soldater havde overgivet deres døde til vilde hundes nåde.

Foto: Twitter/@mvasquez1974

Foto: Twitter/@mvasquez1974

Hans kone Tina fortalte DailyMail.com, at rædselsscenerne i nyhederne derhjemme inspirerede hendes mand til at deltage i kampen.

"Det er i hans DNA, og han henvendte sig til mig og sagde: 'Vi er nødt til at snakke, jeg kan ikke se det her på tv, jeg er nødt til at hjælpe de her fyre'," fortalte hun.

"Ta bare afsted. Bare sørg for at du kommer hjem," husker Tina sit svar. "Det er, hvad han skal gøre, og jeg er nødt til at støtte ham."