Anders Matthesen ønsker Holger Sune god vind: Nu griner hele internettet af udtalelse

Nyheder
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Nu har 'Anden' igen fået det danske folk til at grine.

Lige nu læser andre også

På trods af at Holger Rune ikke er kendt for sine bordtennisevner, så er der god pingpong mellem tennisstjernen og komikeren Anders Matthesen.

Holger Rune startede ballet ud, da han offentligt fortalte, at han i sin ketchertaske altid har en ‘Ternet Ninja’-bamse.

Anders Matthesen, der er skaberen af ‘Ternet Ninja’, har nu kommenteret på Holger Runes afsløring omhandlende bamsen til B.T.

“Det er herligt, at Holger Sune har Ternet Ninja med i sin badmintontaske. Ternet Ninja er jo netop skabt som en karakter med nogle værdier, der skal inspirere børn og unge til at gøre sig umage og gøre det bedste, de kan”, lyder det fra komikeren.

Selvom Anders Matthesen ikke har helt styr på tennisstjernens navn, hersker der ingen tvivl om, at han håber på, at tennisstjernen går hele vejen:

“Jeg håber, Holger vinder Champions League. Jeg har også selv spillet padel to gange, så jeg ved godt, hvor svært det er og ønsker ham held og lykke.”

Anders Matthesen må dog vente med at se ‘Holger Sune’ kan vinde Champions League, da den unge tennisspiller først lige skal have afviklet den prestigefyldte turnering Wimbledon, der blev skudt i gang forleden.

Hans første kamp blev afbrudt grundet regn, efter at danskeren havde fundet første sæt. Modstanderen, George Loffhagen, og Holger Rune krydser klinger senere i dag, såfremt vejrforholdene tillader det.

Anbefalet til dig