Anders og Lene Beier i stor sorg

Af: Thea Andersen

|

27/11/2023

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Beier-familien er blevet ramt af en stor sorg.

Mest læste i dag

I går, søndag den 26. november, var en sorgens dag for tv-parret Lene og Anders Beier. Sidstnævnt mistede nemlig sin kære far.

I et opslag på sin Instagram-profil fortæller 'Bolighaj finder hjem'-værten, at hans far døde søndag aften med familien omkring sig.

"I aftes (søndag aften, red.) sagde vi farvel til min far for sidste gang. De sidste år, har vi mistet ham lidt dag for dag, og efter en voldsom afslutning, med sin familie omkring sig, har han nu endelig fået fred," skriver Anders Beier i opslaget og fortsætter:

"Jeg vælger, at huske ham for tiden før han blev syg, som den oberst og levemand han var. Billederne her er fra Lenes og mit bryllup i 2006, hvor han, som altid, gav den gas. Sov godt far, jeg håber der er italiensk rødvin, lækre bøffer, Kings uden filter, motorcykler og sol på pisterne deroppe. Vi passer godt på mor og hinanden til vi ses igen!"

I kommentarsporet er det væltet ind med kondolencer til Anders og resten af familien.

"Kondolerer og sender jer alle de bedste og kæeligste tanker. Endnu en stjerne vil lyse op på himlen," lyder det blandt andet fra en bruger.

Vi her på redaktionen sender også de varmeste tanker.

Anbefalet til dig