Anders og Torben afslører store planer for fremtiden: Vi er klar

02/11/20 09:45

Sarah Steenfeldt

Du kan se eller gense Anders og Torben på TV 2 Play. Foto: TV 2
Tvillingeparret som fyldte 50 år den 31. oktober, mærker corona-restriktionerne på egen krop - de må nemlig undvære deres Thailandske kærester til deres store runde fødselsdag.

De folkekære tv-tvillinger har boet sammen siden de kom til verden, og i lørdags var dette præcis 50 år siden. Fødselsdagsfejringen blev dog ikke helt som planlagt. Det var meningen at den store dag skulle have været fejret med 40 gæster, bestående af venner og bekendte - men på grund af coronavirussens opblusning, blev der spændt ben for planerne. Det skriver Her og Nu.

En anden vigtig ting som der fortsat er spændt ben for, er at se deres thailandske kærester. Begge tvillinger har nemlig fundet kærligheden i det eksotiske land. 

Fødselsdagen skulle have været fejret sammen med 40 inviterede gæster bestående af venner og bekendte i en gildesal i nærheden af deres bopæl, men på grund af de nye coronarestriktioner, der trådte i kraft den 23. oktober, har de måtte udskyde festlighederne. Anders er forlovet med 41-årige Don og Torben er kæreste med 45-årige Nam. 

De to kvinder kunne heller ikke deltage i fødselsdagsfejringen, som det ellers var meningen. 

Har store planer for fremtiden

Anders og Torben håber at der bliver åbnet mere op for, at rejse næste år - de savner deres partnere. Og savnet er ikke den eneste årsag til, at de håber på, at der snart bliver bedre mulighed for at rejse. De to tvillingerne har nemlig store flytteplaner. 

Det er en hed drøm for de to, at flytte sammen med deres kærester - hvilket betyder, at de også er klar til at emigrere. De vil gerne flytte til Thailand. 

Drømmen er at bygge to huse, hvor hvert par kan få sit eget - men de skal stadig dele haven. Det har kvinderne bestemt, fortæller tvillingerne. Det er også stadig en stor drøm, at de kan holde et dobbelt-bryllup. 

Men der er flere ting som skal gå i orden før, at drømmene kan realiseres. Blandt andet skal corona-pandemien aftage, og så er der også lige noget med økonomien.

“Det kræver en hulens masse penge, så det må vi prøve at skaffe.” Fortæller tvillingeparret. 

Flytteplanerne betyder ikke kun at tvillingerne kommer til at bo i et helt nyt land, men også at de for første gang i deres liv, ikke længere bor under samme tag - men det mener de to dog ikke bliver et problem.