Anders og Torben i krise: Må ikke se kæresterne

30/06/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Per Arnesen/TV 2
Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi har set tvillingerne Anders og Torben Petersen, og coronakrisen har ikke gjort det nemt for de to tvillinger, som har kærester i Thailand.

Mest læste i dag

Det skulle ellers være den helt store opstilling, når de to tvillinger for første gang skulle have besøg af kæresterne i Danmark. TV2 skulle som vandligt besøge dem og filme, men altså denne gang med kæresterne i Danmark i stedet for Thailand. Hele den fine fest er dog blevet aflyst, og hverken kæresterne eller TV2 kan kigge forbi.

Kæmpe 50-års fødselsdag

Alle danskerne er næsten kommet på fornavn med 49-årige Anders og Torben Petersen og i år skulle den helt store fest finde sted, når tvillinger fyldte 50 år. Kæresterne som aldrig har været i Danmark, skulle for første gang på besøg, og der skulle holdes et brag af en fest.

Men tvillingerne fortæller til Her & Nu, at flyene har været aflyst, så deres kærester har ikke kunne nå frem. Hvilket har betydet, at de savner dem rigtig meget.

Der var også lagt op til den helt store romantiske ferie. Torben skulle nemlig se sin kæreste for anden gang kun. Han ved dog at hun er den rette, for som han siger, så er hun sød, fornuftig og 'har hovedet skruet ordentligt på', og det er altså det der skal til for at vinde Torbens hjerte. Han mødte hende i april sidste år. Mens broren Anders er forlovet med sin kæreste, som han har været sammen med i mange år.

Det er stadig tvillingernes drøm at flytte til Thailand, men det er dyr affære, hvis man også skal have noget at leve af i landet. Og det hele er også sat på pause under coronakrisen. Tvillingerne arbejder fortsat på en møbelfabrik i Holstebro, hvor de har haft travlt. Men grænserne til Thailand bliver forhåbentlig snart åbnet, så tvillingerne kan se deres kærester.

 

 

 

Anbefalet til dig