Anders W. Berthelsen: Det har været en følelsesmæssig rutsjebanetur

23/12/22 07:39

Thea M. Andersen

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Optagelserne i blandt andet Danmark og Tjekkiet til 'DNA' II har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for skuespilleren.

Anders W. Berthelsen vender tilbage som politikommissær Rolf Larsen i TV 2s internationale krimisucces 'DNA'.

Men optagelserne til den nye sæson, som er inspireret af virkelige hændelse om trafficking (menneskehandel, red.), var hårdt for sjælen, fortæller den populære skuespiller ifølge BILLED-BLADET.

På Instagram har Go' morgen Danmarks og Go' aften delt en kort video fra en liveudsendelse, hvor Anders W. Berthelsen bliver spurgt ind til, hvordan det har været at skulle gå ind i så voldsomt et tema som trafficking.

"Hvordan har det været som hovedrolle at skulle gå ind i det? - Jeg ved, at Thorleif (manuskriptforfatter til 'DNA', red.) også har sendt jer artikler fra virkelighedens verden om nogle af de her forfærdelige sager, som man hører om i pressen," spørger vært Lasse Sjørslev.

Hertil svarer den 53-årige skuespiller følgende:

"Jamen, det har været en følelsesmæssig rutsjetur. Og jeg vil sige, at mange dage kom både spillere og hold hjem og var følelsesmæssigt smadret. Det lå hele tiden bag ved, at det her det sgu rigtigt."

Se videoen nedenfor.

Udover Anders W. Berthelsen så medvirker store danske navne som Olivia Joof Lewerissa, Carsten Bjørnlund, Jens Jørn Spottag, Johanne Louise Schmidt og Afshin Firouzi i den nye sæson.

'DNA' II har premiere på TV 2 d. 27. december.