Anders W. Berthelsen: Det har været en følelsesmæssig rutsjebanetur

Af: Thea Andersen

|

23/12/2022

Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Optagelserne i blandt andet Danmark og Tjekkiet til 'DNA' II har været en følelsesmæssig rutsjebanetur for skuespilleren.

Mest læste i dag

Anders W. Berthelsen vender tilbage som politikommissær Rolf Larsen i TV 2s internationale krimisucces 'DNA'.

Men optagelserne til den nye sæson, som er inspireret af virkelige hændelse om trafficking (menneskehandel, red.), var hårdt for sjælen, fortæller den populære skuespiller ifølge BILLED-BLADET.

På Instagram har Go' morgen Danmarks og Go' aften delt en kort video fra en liveudsendelse, hvor Anders W. Berthelsen bliver spurgt ind til, hvordan det har været at skulle gå ind i så voldsomt et tema som trafficking.

"Hvordan har det været som hovedrolle at skulle gå ind i det? - Jeg ved, at Thorleif (manuskriptforfatter til 'DNA', red.) også har sendt jer artikler fra virkelighedens verden om nogle af de her forfærdelige sager, som man hører om i pressen," spørger vært Lasse Sjørslev.

Hertil svarer den 53-årige skuespiller følgende:

"Jamen, det har været en følelsesmæssig rutsjetur. Og jeg vil sige, at mange dage kom både spillere og hold hjem og var følelsesmæssigt smadret. Det lå hele tiden bag ved, at det her det sgu rigtigt."

Se videoen nedenfor.

Udover Anders W. Berthelsen så medvirker store danske navne som Olivia Joof Lewerissa, Carsten Bjørnlund, Jens Jørn Spottag, Johanne Louise Schmidt og Afshin Firouzi i den nye sæson.

'DNA' II har premiere på TV 2 d. 27. december.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig