Andrea Elisabeth Rudolph: Jeg er kræftfri

25/9/21 15:06

Nicolai Busekist

Foto: PR
Andrea Elisabeth Rudolph har god grund til at være glad. Hun kan nemlig fejre, at lægerne ikke længere kan finde rester af hendes bryst- og lymfekræft

I en story på Instagram har kendissen Andrea Elisabeth Rudolph afsløret, at hun er ude på den anden side af kemo og operation. Samtidig fortæller hun, at hun er blevet undersøgt, og at lægerne ikke har kunne finde rester af hendes bryst- og lymfekræft.

Det skriver SE og HØR.

Egentlig skulle videoen, som hun optog, mens hun var ude på en gåtur med hunden Charlie, blot have været en besked til hendes veninde, der bor i Norge. I stedet endte hun dog med at sende videoen ud på Instagram, hvor hun følges af intet mindre end 164.000 personer.

Den 45-årige tv-vært og iværksætter er tydeligt glad over, at hun nu kan dele den fantastiske nyhed om, at hun er kræftfri.

"Jeg har verdens bedste nyhed, jeg lige vil dele med dig. Uh, nu bliver jeg rørt. Men jeg er simpelthen blevet erklæret kræftfri," fortæller Andrea Rudolph i sin story på Instagram, hvorefter hun fortsætter:

"Det skete faktisk allerede i torsdag. Jeg fik besked først af kirurgen og så af min onkolog. Det er svært at forstå. Det er fuldstændigt fantastisk, og jeg er overvældet over det. Det er så vildt. Og det er dejligt at mærke, at jeg samtidigt får det bedre."

Hun fortæller endvidere, at lægerne ikke har kunne finde rester efter hendes operation. Lægerne har taget et nærmere kig på hendes nymfer, så de har brugt 14 dage på at analysere. Efterfølgende har de kunne informere hende om, at de intet har kunne finde.

"Det er fuldstændigt fantastisk. Så ikke mere kemo til mig, men til gengæld skal jeg starte stråling snart," siger hun også i sin story på det sociale medie.

Andrea Elisabeth Rudolph skal ikke længere have kemo, men derimod skal hun igang med sin strålebehandling. Ifølge SE og HØR er det planen, at hun skal have tre gange stråling i stedet for de planlagt fem.