Andreas Odbjerg med trist melding: "Det har virkelig ikke været en nem beslutning"

24/3/22 12:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Marcus Emil Christensen/Ritzau Scanpix
"Det er med blødende hjerte," lyder det blandt andet fra Andreas Odbjerg.

Andreas Odbjerg har sunget sig ind i danskernes hjerter, med blandt andet 'Dét helt okay', 'I morgen er der også en dag' og 'Stor mand'. 

Den 34-årige sanger og sangskriver har blandt andet skrevet sange med Malte Ebert, Lord Siva og Ankerstjerne. 

Desuden står han bag titelsangen 'God jul' til TV 2's julekalender 'Kometernes jul' - en sang der i løbet af december 2021 blev streamet over to millioner gange på Spotify. 

Den 3. marts udgang han sit debut album 'Hjem fra Fabrikken'. 

Nu lyder der desværre en trist meddelelse fra den populære sanger.

Det deler han på Instagram.

"Det er med blødende hjerte og alle former for ubehag at jeg desværre må meddele at koncerten i aften på @turbinen.dk (Randers) og koncerten i morgen på @postenlive (Odense) bliver rykket, fordi jeg er røv hamrende syg," lyder det fra Andreas Odbjerg i et opslag på Instagram.

Hårdt ramt

Sygdommen har ramt ham hårdt og han har været syg i tre dage, fortæller han:

"Høj feber og har kastet op konstant i 3 dage. Jeg ved det er vigtigt man passer på sig selv, men jeg har også bare en grundlæggende frygt for at skuffe mit publikum, så det har virkelig ikke været en nem beslutning," slår Odbjerg fast.

Han håber derfor på, at publikum forstår hans valg og aflysning af koncerterne.

"Beder derfor virkelig til at I vil have forståelse for mit valg. Koncerten i Odense er rykket til d. 13/4 og koncerten i Randers er rykket til d. 28/4. Ift. koncerten på lørdag kæmper jeg det bedste jeg har lært for at blive rask, men der er self en chance for jeg ikke når det og så melder vi noget nyt ud," fortæller han. 

Til slut understreger han, at han håber de fleste kan få det til at gå op. 

"Det er virkelig noget pis. Øv øv øv og host host bræk. Håber de fleste af jer der har billetter kan få det til at gå op med de nye datoer. I får self også direkte besked fra de respektive spillesteder. Odbjerg over and out," lyder det.

Foto: Instagram/ Andreas Odbjerg 

Foto: Instagram/ Andreas Odbjerg