Anna Kournikova og Enrique Iglesias deler billeder af nyfødt datter

Den nybagte og meget glade far. Foto: Instagram
De to verdensstjerner er blevet forældre for tredje gang.

Mest læste i dag

Mød Anna Kournikova og Enrique Iglesias nye baby. De stolte forældre afslører nu billeder af deres nyfødte datter på det sociale medie Instagram.

De nyslåede forældre kunne slet ikke holde sig tilbage fra at dele billederne af deres bedrårende datter, der er iført en stribet hat. I den medfølgende tekst bekræfter forældreparret, at den lille ny tilføjelse til deres familie ankom til verden 30. januar. 

I forvejen har de to verdensstjerner et tvillinge-par Lucy og Nicholas, der er to år gamle. 

 

Det russiske tennis-es Anna og popsangeren Enrique har været et par siden 2001. da de mødtes under indspilningen af musikvideoen til Enrique Iglesias' hit "Escape".

På et af de hjertevarme billeder, der nu er blevet offentligtgjort på Instagram ses den spanske sanger iført en grøn hospitalskappe, hårnet og maske, mens han kigger kærligt på sit nye bundt af glæde - som yndig er iført en stribet hat.

Få øjeblikke senere lagde Anna Kournikova ligeledes et billede på Instagram.

Her ser man moderen til tre, der smiler meget bredt fra sin hospitalsseng, imens hun vugger sin lille datters hovede. 

 

Afslørede fødsel ved en fejl

Enrique Iglesias' bror Julio Iglesias Junior kom ved en fejl til at offentliggøre nyheden om den lille nye baby, inden forældrene ville det. 

Under et interview med en chilenske radiostation ved navn ADN kom han til at fortælle mere, end både forældre og radioværterne nok havde regnet med. I første omgang spurgte de nemlig blot en til, hvilket køn den lille nye har, og så kom Julio Junior til at fortæller, at hun allerede var født. 

Da han blev spurgt om rygter om, at han skulle blive onkel igen, sagde han: "Jeg er allerede blevet onkel."

Og da intervieweren søgte afklaring, henviste han ikke til stjerneparets to andre børn ved at spørge: 'Er babyen allerede født?", svarede den 46-årige resolut: "Ja."

Men i tråd med parrets insistering på at holde deres privatliv ude af rampelysets skær svarede han kryptisk på spørgsmål om den nyfødte var en dreng eller pige:

"Det er en hemmelighed."

Han tilføjede dog:

"Min bror har nu tre børn. Han er meget glad."
 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig