Anna Lin afslører nu, hvorfor hun stopper på "Kender du typen?"

04/10/2022

Sandra Lund

Foto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix
Nu forklarer DR-værten Anna Lin endelig, hvad der ligger til grund for sit exit.

Mest læste i dag

Kun efter et år på sit nye og eftertragtede job har Anna Lin valgt at sige sin vært-position op på det populære livsstilsprogram.

Dengang overtog hun jobbet fra Mads Steffensen, som havde haft tjansen i mange år.

På Anna Lins Instagram-profil lavede hun en såkaldt spørgerunde i Instagram stories, hvilket betyder, at hendes svar på spørgsmålet kun var tilgængeligt i 24 timer.

Anna Lin skrev følgende: "Jeg sagde ja til jobbet med en drøm og forventning om at udvikle mig som vært og formidler. Det føler jeg virkelig, jeg har gjort, og nu er jeg klar til nye eventyr og udfordringer". Til teksten er der et billede af hende selv fra en af de første dage på det nu forhenværende job.

Udover Anna Lin har tv-programmet også mistet en livsstilsekspert fornyeligt - nemlig Flemming Møldrup.

Anna Lin siger i denne sammenhæng, at timingen heller ikke var tilfældig.

"Derudover giver det mening for mig at stoppe nu samtidig med Flemming, så Anne kan bygge noget godt op med et nyt hold" siger Anna Lin.

Hun understeger, at programmet har haft en enorm betydning for hende - både professionelt og privat. Derfor kan hun have svært ved at finde den bedste oplevelse frem fra programmet, da en af Anna Lins følgere spørger hende ind til netop dette.

"Det er så svært at vælge, men jeg bliver nødt til at sige "Kender du typen?" på grund af de her to stjerne. Vi har haft det så sjovt, og jeg holder så meget af dem" skriver hun til et billede af hende selv og de to velkendte livsstilseksperter Flemming Møldrup og Anne glad.

Dette er dog ikke enden på Anna Lins offentlige karriere. Hun afslører, at der venter nye eventyr i fremtiden. Dette rummer både mere tv og måske noget med lyd.

Anbefalet til dig