Anna var ved at dø på operationsbordet: Ville se ud som Kim Kardashian

08/4/22 06:10

Ida Hansson

Foto: Instagram
"Love Island UK"-profilen Anna Vakili lå og græd på brusebadets gulv, med blod fossende fra maven, efter at have udført en numseoperation.

"Jeg troede, jeg skulle dø," skriver hun selv i avisen TheSun. 

Influencer Anna Vakili havde allerede foretaget en numspeoperation, da hun blev tiltrukket af den billige pris på klinikken i Tyrkiet, fortæller hun i en selvskrevet tekst i The Sun.

I 2018 rejste Anna og hendes søster Mandi til Tyrkiet for at lave et "BBL", Brazilian Butt Lift, hvilket betyder, at fedt tages fra en anden del af kroppen og puttes ind i balderne for at øge volumen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Turen blev til et mareridt, og Anna skriver efterfølgende, at hun ikke kan forstå, hvordan hun kunne ofre sit liv for en større numse.

Da hendes søster Mandi forlod operationsstuen, skreg hun og hendes krop rystede. Så var det Annas tur til at lægge sig på operationsbordet. 

"Blodet styrtede, jeg kollapsede"

Den første nat efter operationen kastede søstrene konstant op.

"Sproget gjorde det sværere at kommunikere med lægepersonalet, og vi blev efterladt. Da vi skulle tilbage til hotellet, vidste vi ikke, om vi ville klare det," skriver Anna Vakili i The Sun.

Lægen havde sagt ja til at fjerne forbindingen, så de kunne tage et bad, hvilket Anna syntes var mærkeligt, fordi lægen i London gav den modsatte besked efter hendes første operation.

"Blodet fossede overalt, det føltes som om jeg besvimede, og jeg faldt sammen inde i bruseren."

Hendes søster slæbte hende i seng og forsøgte at stoppe blødningen med et håndklæde.

Beskyttelsen var gennemblødt, så Mandi brugte en hårtørrer til at prøve at tørre det. Anna fortæller, at de ikke havde yderligere kontakt til klinikken, og at der ikke var planlagt opfølgning.

Da søstrene rejste tilbage til Storbritannien, var hævelsen aftaget, men der var mange ar tilbage.

Tv-profilen afslutter sin tekst med en opfordring til at virkelig tænke over, hvorfor man ønsker at gennemgå en operation.

Hun nævner også, at når man først begynder at 'dyrke' operationer, er det svært at stoppe.