Anne Bech er død

10/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Annebech.com
Efter en hård kamp mod kræft, er Anne Bech nu sovet stille ind.

Mest læste i dag

Anne Bech har i mange år været personlig træner og hun har hjulpet mange danskere i bedre form. Hun har blandt andet også forfattet flere bøger om træning og holdt foredrag.

I 2019 kunne Anne Bech dele en trist besked, hun havde fået konstateret kræft - og en meget alvorlig en af slagsen. 

Hun havde i et par dage døjet med svimmelhed, hovedpine, susen for ørene og opkast. Til sidst kollapsede hun i hjemmet og kunne ingenting - fra den forreste del af ansigtet kom en voldsom smerte. Det skriver Ekstra Bladet.

Hun var blevet ramt af kræft i den ene binyre, som allerede havde spredt sig som metastaser - blandt andet i hjernen. Derfor skulle Anne Bech gennem både kemo- og hormonbehandling, men det var ikke nok til at gøre hende rask.

Hun blev efterfølgende også nødt til at stoppe med at arbejde, da sygdommen tog alle kræfter.

Er nu gået bort

Nu er hun sovet ind, omgivet af sine kære. Den triste besked er netop blevet delt på Annes Instagram-profil.

“Vores smukke Anne er sovet stille ind efter hård sej kamp mod sygdom. Hun var konstant omringet af varme, støtte og kærlighed fra familie og venner. Anne vil leve videre i vores alles tanker og minder med hende, og især i hendes to børn. Caroline og Louis,” lyder det i opslaget, der fortsættes:

“Tusind tak for de utallige kram, tårer, beskeder, opkald, breve og smukke blomster. Det er tydeligt, hvor mange mennesker Anne nåede at berøre i sit liv,” står der. 

Samtidig beder Helene, Annes personlige assistent, om at familien får ro til at sørge over tabet af Anne.

Anne Bech blev 43 år. 

Foto: Instagram/ Anne Bech