Anne Glad med 'Kender du typen'-nyt

17/10/22 06:48

Thea M. Andersen

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
DR er i gang med at finde to nye kolleger til eksperten Anne Glad fra 'Kender du typen?'.

Anna Lin overtog rollen som vært på det populære 'Kender du typen'-program på DR, hvor Mads Steffensen ellers havde været vært i mange år. Efter tre sæsoner i spidsen, er Anna Lin kommet frem til den beslutning, at hun ikke længere ønsker at være vært på det program, som hun ellers ønsker at lave.

"Lige nu er jeg i USA, filmer et nyt program og lever mit bedste liv, men i dag er der også premiere på min tredje sæson af 'Kender Du Typen?'. Det er også min sidste. Jeg har været så lykkelig for at overtage arven på det her legendariske program, men nu giver jeg stafetten videre, da jeg selv skal videre. Der venter andre spændende projekter, og selvom det er skræmmende at sige farvel til noget trygt og godt, kan jeg mærke, det er det der skal til for at jeg bliver ved med at udvikle mig," lyder forklaring på Anna Lins Instagram-profil på, hvorfor hun stopper som vært på programmet.

Livsstilseksperten Flemming Møldrup stopper også på programmet, og dermed er det kun Anne Glad, der fortsætter i programmet, som også for endnu en sæson. Det har DR allerede meldt ud.

Men ifølge Kendte vil Anne Glad snart få to nye, fuldgode kolleger i det populære DR-program.

Ifølge Anne Glad er DR i gang med casting til den kommende sæson af 'Kender du typen?'.

Det afslørede hun selv til Philip Fabers bogreception, skriver mediet.

"Jeg ved, at der er casting nu, for der er nogle brikker, der skal passe sammen," lyder det fra eksperten, der samtidigt understreger, at hun fortsætter i programmet.

Hvis alt går efter planen, så begynder optagelserne på den kommende sæson her i oktober.