Anne Laxholm er færdig i 'Vild med dans': "For første gang i 20 år behøver jeg ikke..."

Nyheder
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Anne Laxholm vil ikke være at finde ved dommerbordet, når den nye sæson af TV 2's evigt populære danseprogram løber af stablen.

Lige nu læser andre også

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Anne Laxholm, som har været 'Vild med dans'-dommer i mere end 20 år, har valgt at lægge pointtavlerne på hylden.

Den erfarne dansedommer meddelte i juli, at hun stopper i det populære program, og hun er fuldstændig afklaret med sin beslutning.

Når dansestjernerne igen indtager gulvet i den kommende sæson, bliver det uden hendes velkendte og skarpe vurderinger.

Anne Laxholm har gennem årene været en fast del af dommerholdet sammen med navne som Nikolaj Hübbe, Sonny Fredie-Pedersen, Marianne Eihilt og den nu afdøde Jens Werner.

Men nu har hun valgt at trække sig tilbage på eget initiativ, fordi hun føler, tiden er inde til det.

“Jeg har det helt fint med min beslutning. For første gang i 20 år behøver jeg ikke spekulere over, hvilket outfit jeg skal vælge til fredagsudsendelserne – og det er faktisk ret befriende,” fortæller Anne med et smil til BILLED-BLADET.

Det skal ske nu

Normalt ville Anne Laxholm på nuværende tidspunkt være i fuld gang med at planlægge tøj til hele sæsonen, men denne gang har hun kastet sig over noget helt andet.

Efterårssæsonen på hendes og ægtemanden Hans-Henrik Laxholms danseskole, Dance Academy Laxholm i Hørsholm, står nu øverst på agendaen.

“Jeg glæder mig til at fokusere på vores skole og se, hvad fremtiden bringer. Jeg har masser af energi, men nu tager jeg det lidt mere, som det kommer,” forklarer hun.

Ny oplevelse

Selvom ‘Vild med dans’ ikke længere fylder i kalenderen, har Anne stadig travlt.

Hun holder jævnligt foredrag med udgangspunkt i sin bog “Giv mig et år” og er åben for nye muligheder, der måtte dukke op.

For nylig var hun æresgæst ved Nordfyns Rosenfestival i Bogense, hvor hun både holdt åbningstalen og var konferencier ved en koncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Hun beskriver oplevelsen som både ny og spændende.

Med sin positive indstilling og åbne sind ser Anne Laxholm frem til at se, hvad fremtiden bringer. En æra er slut i ‘Vild med dans’, men der er ingen tvivl om, at der venter Anne Laxholm nye, spændende eventyr rundt om hjørnet.

Anbefalet til dig