Anne Linnet overrasker: Ny stor nyhed

04/12/20 08:02

Christian Granhøj Skouboe

Anne Linnet overrasker i denne weeekend. Foto: NK Music
Anne Linnet præsenterer nu en stor overraskelse.

I denne uge bliver Vild med Dans ikke helt, som det plejer- 

Først og fremmest må faste seere kigge langt efter programmet, hvis de bænker sig i divaneseren fredag aften i bedste sengetid. Her er der nemlig hverken rampelys, dansende kendisser eller gallekjoler. Istedet er der julekalender og håndboldkamp. 

Det er de danske håndboldkvinders EM kamp mod Slovenien, der overtager bedste sendetid istedet for Vild med Dans. Det betyder, at Vild med Dans først sendes lørdag. Her bliver det dog med en helt særlig overraskelse. 

Fylder meget i julen

I denne uges afsnit er der hele to overraskelser. 

Den første er, at sangerinden Anne Linnet slår et smut forbi studiet. Her skal hun optræde for de deltagende og seerne. Årsagen er, at sangerinden netop har udgivet en ny julesang, der har fået titlen "Vi synger julen ind". 

"Julen er en tid, hvor det nære følelsesliv er i fokus, og hvor de helt personlige emner fylder meget. Det er det, jeg har forsøgt at lave sange omkring," fortæller Anne Linnet til BilledBladet. 

Aftenens anden overraskelse bliver en optræden fra Olivia, der vandt TV2s nye dansekonkurrence Den vildeste Danser. Præmien var 100.000 kroner og en optræden i Vild med Dans. Den skal leveres lørdag.