Annemette Voss smider tøjet: Intet overlades til fantasien

Af: Thea Andersen

|

28/11/2022

Nyheder
Foto/PR: Annemette Voss
Foto/PR: Annemette Voss
Annemette Voss smider tøjet for sine mange følgere - og overlader intet til fantasien.

Mest læste i dag

Tilbage i juni kunne Annemette Voss, der blev kendt efter sin deltage i DR-hittet 'Den store bagedyst', løfte sløret for, at hun og gemalen Micky Fridthjof venter endnu et barn.

I et nyt opslag, som hun har delt med sine mere end 70.000 følgere på Instagram, viser hun sin runde mave frem - vel at mærke uden så meget som en trevl på kroppen.

Billedet, hvor hun poserer helt nøgen, har dog ikke været uden betænkeligheder.

"“Kan man dele sådan et billede? Er jeg for nøgen? Hvad vil folk ikke tænke? Tror de mon, at jeg bare vil ‘udstille’ mig selv?” - alle de tanker rammer mig, nu hvor jeg poster det her billede. Men sagen er den, at jeg faktisk bare synes billedet er pis’hamrende flot og et rigtig godt billede af den råhed og naturlighed, der følger med det at bygge et liv inde i sin krop," skriver hun til billedet, som ligger frit tilgængeligt på hendes Instagram-profil.

På billedet står hun i vandet, mens bølgerne slår mod hendes mave - og netop havet betyder meget for den 38-årige:

"Jeg føler mig i ét naturen, havet, vinden… Det dér er mit sted. Det er i og ved vandet, jeg føler, jeg lever allermest intenst, og jeg elskede, at jeg kunne mærke lille Rita i maven sparke i ét væk, mens billedet blev taget og de iskolde bølger slog mod maven. Det hele føltes vildt og helt perfekt!" skriver hun til billedet.

I opslaget afslører hun samtidigt, at hendes krop kun er hendes barns hjem lidt endnu.

Og når det lille barn kommer til verden, bliver det en del af en større søskendeflok.

DR-kendissen har nemlig i forvejen tre sønner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig