Annette Heick afslører: Nu skal sønnerne undersøges

Foto: Ditte Capion

Efter den store forskrækkelse i starten af juni, skal Annette Heick og Jespers Vollmers drenge undersøges fremadrettet.

Tidligere i denne måned fik Annette Heicks mand, Jesper Vollmer to blodpropper i hjernen. Pludselig fik han et ildebefindende og begyndte at snakke sort - og så stod det klart for Annette, at det nu skulle gå stærkt. 

I dag er Jesper oven på igen, men han mærker stadig at han har haft blodpropperne. Det fortæller Annette Heick til SE & HØR

Hun fortæller at Jesper nu får blodfortyndende medicin og at han er meget fysisk træt. Lægerne forventer at han vil være helt på højkant igen om to-tre måneder, hvor han ikke længere vil kunne mærke at han har haft blodpropperne.

Læs også

Mette Frederiksen protesterer

Årsagen til blodpropperne var en kolestorolfejl - en fejl der er arvelig. Annette fortæller at Jesper selv har arvet "fejlen" fra sin mor og derfor skal der nu holdes et ekstra vågen øje med parrets to sønner.

"På sin vis er det en hjælp, for nu har vi fundet ud af, at Jesper har en arvelig “kolesterolfejl”, som han har fra sin mor. Nu kan vi være opmærksom på det i forhold til vores drenge," forklarer Annette til bladet.

Skal undersøges hvert år 

Drengene er i dag 12- og 17 år, og fra de bliver 18 år, skal de hvert år have taget en bredspektret blodprøve, der kan vse om alt er som det skal være. Det er ikke sikkert at Storm og Eliot har arvet det, men for en sikkerhedsskyld skal der holdes øje med om prøverne udvikler sig i en bestemt retning.

Annette Heick har en i lang årrække været ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp og været med til at sætte fokus på genbrug og verdens fattigste. Derfor stod også for nylig selv bag disken, i Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik 2nd by Nutid på Amagerbrogade 9A i København. 

Her solgte hun ud af tøj fra egen garderobe.

Læs også

Peter Ingemann deler glædeligt gensyn

”Genbrug giver så god mening. Jeg er vild med tanken om, at mit aflagte tøj får et nyt liv hos et andet menneske,” siger Annette Heick og fortsætter:

”Selv om det her er en god mulighed for at få ryddet op i skabet, har jeg på fornemmelsen, at jeg kommer hjem med nyt, brugt tøj. 2nd by Nutid har ry for at ligge inde med fantastisk genbrugsguld," lød det i den forbindelse fra Annette Heick. 

 

 

 

 

 

 

Læs også