Annette Heick begår kæmpe bommert: Nu griner hele internettet med hende

24/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Annette Heick blev chokeret, da det gik op for hende, hvilken kæmpe brøler hun havde begået.

Mest læste i dag

Den danske TV-vært og sangerinde må have pakket sin kuffert med hovedet under armen, da hun skulle gøre klar til et show i Fur i Nordjylland.

Hun valgte at tage toget til fra det nordsjællandske mod det nordjyske, men da hun ankom efter syv timer, fandt hun ud af, hvilken brøler hun havde begået.

Indholdet af kufferten, hun havde pakket, viste sig at bestå af en alpehue, to høje hatte, et svensk flag, nylonstrømper og et par rene trusser.

Og med blot 20 minutter til showets start opdagede Annette Heick yderligere, at hun havde glemt flere af de kjoler, hun skulle bruge til sit show.

Sådan fortæller Annette Heick i en video, som hun har postet på sin Instagram-profil, hvor hele 76 tusinde mennesker følger med.

Hun fortæller yderligere i videoen, at hun endte med at gennemføre showet iført sin medbragte natkjole.

Annette Heick undskylder både i videoen, og i den tilhørende tekst, hvor hun også påpeger, at det er første gang nogensinde, at hun har lavet så fatal en fejl.

På trods af den uheldige episode så har opslaget fået god respons. I skrivende stund har opslaget omtrent 3.500 likes og et kommentarfelt, der er fyldt af brugere, der morer sig over den sjove episode.

Blandt andet skriver en bruger således: “Jeg elsker ALT ved den historie!! Men hvordan pokker kom det svenske flag med?”, lyder beskeden, der både er indledt og efterfulgt af grinende smileys.

Den sjove video, som Annette Heick har delt på Instagram, kan du se ved at klikke her.

Annette Heick er især kendt for at medvirket i hittet “Du skælder mig hele tiden ud”, hvor hun optræder sammen med Tommy Seebach.

Du kan genhøre den gamle klassiker lige her:

Anbefalet til dig