Annette Heick med opsang: "Jeg bliver sgu lidt provokeret"

27/04/2023

Ida Hansson

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
I et opslag på Instagram kommer Annette Heick nu med en løftet pegefinger- men også et stort tillykke.

Mest læste i dag

Sagen om den 13-årige Filippa, der for snart to uger siden blev kidnappet og voldtaget, har skabt overskrifter lige fra sagens start, og det har engageret enhver dansker.

I går holdt politiet et pressemøde, hvor de bekræftede, at den 32-årige mand også er anklaget for at have myrdet Emilie Meng, samt udsat en ung pige for et voldtægtsforsøg tilbage i 2022.

Mange danskere sad limet til skærmene i går, da politiet hold sit pressemøde. En der også så med var Annette Heick, og hun indledte sit opslag med at lykønske det danske politi:

"Tillykke til dansk politi med den nyeste efterforskning. Jeg ved ikke med jer andre, men det glæder mig usigeligt, hvis de har fanget Emilie Mengs morder. Den stakkels stakkels familie. Men…kan nogen hjælpe mig her: hvorfor er pressen udelukkende interesseret i at fortælle en negativ historie om efterforskningen? Hvorfor står det samlede pressekorps i bagklogskabens lys og stiller idiot-spørgsmål, som Kliver i øvrigt lige har svaret på? Selvfølgelig ville de gerne have haft morderen dengang, og måske skete der fejl," skriver hun i sit opslag og fortsætter:

"Men jeg bliver sgu lidt provokeret af, at der hele tiden partout skal findes den negative vinkel. Vil vi gerne vide mere? JA! Men prøv nu at være lidt konstruktive. Det kunne jo også være gået som med Amagermanden, som man først fangede efter mange mange mord. Denne fangst af den 32-årige betyder måske at flere liv er reddet i fremtiden. Det er jo også en vinkel. Jeg synes, det er en glædens dag, hvis det viser sig, de har forbryderen. Kommenter gerne men husk at holde god tone."

I kommentarfeltet er folk engagerede og holder generelt en fin tone. Mange af følgerne er helt enig, og én person skriver endda, at hun måtte slukke for pressemødet, da det var "pinligt dårlige spørgsmål fra pressen".

Hvis du vil læse flere kommentarer til opslaget, så kan du se det her.