Ansatte føler sig forbigået: Kolleger får bonus på 3000 kroner

Nyheder
Hos jem & fix har nogen medarbejdere fået en bonus, det har fået andre til at føle sig forbigået. Foto: Shutterstock.
Det er ikke i alle brancher, at coronakrisen har givet underskud. Hos jem & fix har de fået en kæmpe omsætningsstigning. Det har fået dem til at uddele bonusser til deres medarbejdere – men ikke alle.

Mest læste i dag

Nogle medarbejdere fra byggemarkedskæden jem & fix undrer sig for tiden, da de fleste af deres kolleger har fået 3000 kroner i bonus.

Føler sig snydt

Flere ansatte fra jem & fix føler sig i disse dage godt og grundigt snydt, og de undrer sig over, at kun nogle medarbejdere hos jem & fix er 'gode nok' til at få corona-bonus.

Bonussen kommer efter at byggemarkedskæden har oplevet en stor ekstraordinær omsætningsfremgang under coronakrisen. Det skriver Ekstra Bladet.

Men det er kun dem ’i frontlinjen’ der har modtaget bonussen på 3000 kroner.  Det er flere medarbejdere utilfredse med, da de mener at der er flere der har medvirket til den større omsætning.

To ansatte fortæller til Ekstra Bladet, at hverken fleksjobbere eller ungarbejdere har fået takkebrev og bonus. Det er kun chefer og butiksansatte på fuldtid og deltid der har modtaget bonussen.

Føler sig mindre værd

De to ansatte mener begge, at man dermed anser fleksjobberne som mindre værd, når andre deltidsansatte har modtaget bonussen.

Hos jem & fix har de rigtig mange fleksjobbere og ungarbejdere, som ifølge Ekstra Bladet udgør over halvdelen af butikkens medarbejdere.

Selvom man er fleksjobber eller ungarbejder, så kan man for eksempel stå som både åben- og lukkeansvarlig.

Vi har gjort en kæmpe indsats

Den ene af de to medarbejdere fortæller, at de ofte har smidt alt, hvad de har i hænderne for at kunne dække en vagt, og føler sig derfor forbigået:

 ”Vi har også gjort en kæmpe indsats, men vi er ikke blevet belønnet for den. Fleksjobbere og ungearbejdere ser de åbenbart som mindre værd. Det gør mig så rasende og ked af det,” fortæller medarbejderen til Ekstra Bladet.

Det er den manglende anerkendelse der er problemet, og faktisk ikke så meget de 3000 kroner. Medarbejderen fortæller selv, at der er forståelse for, at de ikke kan honorere alle med 3000 kroner, men at man gerne havde set, at alle fik det personlige brev.

Får pengene i maj

Direktør Claus Petersen virker efterfølgende til at have fortrudt, for nu oplyser han, at de hos jem & fix har haft lejlighed til at genbesøge reglerne for fleksjobbere og assistancer, og at disse medarbejder vil få et beløb udbetalt med lønudbetalingen sidst i maj.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig