Ansatte i dansk storcenter gør trist fund på skoldhed parkeringsplads

Foto: Shutterstock

Ansatte i et dansk storcenter opdagede pludseligt den lille killing

"To søde piger blev Sebastians redning"

 

Sådan indeder dyreværnsorganisationen Dyrenes Beskyttelse et opslag på Facebook. De to omtalte piger kom en lille killing, der sidenhen har fået navnet Sebastian, til undsætning, da han opholdt sig på en parkeringsplads på en meget varm dansk sommerdag.

 

"For knap to uger siden ankom to piger til Viborg Internat med en killing i armene. Pigerne var på arbejde i Viborg Storcenter, hvor en ansat fik øje på en killing, der rendte rundt på parkeringspladsen og legede med sten i 28 graders varme"

 

Heldigvis greb de to piger ind, da de blev opmærksomme på Sebastians situation. 

Læs også

Hvepseinvasion kan være på vej midt i skøn dansk sommer

I sikkerhed

Det er ikke klarlagt, hvordan den lille killing endte på parkeringspladsen, fortæller Dyrenes Beskyttelse videre i opslaget. 

 

"Om han var blevet sat af på parkeringspladen eller om han holdt til i nærheden, vides ikke. Men vigtigst af alt er, at han nu er i sikkerhed"

 

"Pigerne døbte killingen Sebastian, og han er nu kommet i pleje hos en kærlig familie, hvor han skal bo og vokse sig stor og stærk, indtil han fylder 12 uger."

 

Slutteligt sender organisationen en stor tak til de to ansatte, der greb ind.

 

"Tusind tak til de to seje piger, som valgte at bruge deres frokostpause på at gøre en kæmpe forskel for Sebastian," skriver Dyrenes Beskyttelse.

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet