Ansatte i lokal Føtex gjorde bekymrende opdagede: Kort tid efter ringede de til politiet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet blev kaldt ud til lokal Føtex.

Lige nu læser andre også

Den lokale Føtex i Lejre var onsdag skueplads for en usædvanlig episode, der involverede en 13-årig dreng, en selvscanningskasse og en pose fuld af slik.

Klokkens 18.37 blev personalet opmærksom på den unge snushane, der forsøgte at tage en bid af den søde side af livet uden at betale prisen, skriver Vores Roskilde.

Den frække trettenårige, hvis identitet ikke kan afsløres på grund af hans alder, fandt et smuthul i systemet ved at fylde en pose med slik fra selvvalgsafdelingen og forsøge at snyde vægten til en absurd lav pris på 4,75 kr. Imidlertid viste hans insisterende søde tand sig at være hans egen uheld, da posens reelle værdi blev afsløret til intet mindre end 80 kr.

Føtex-personalet, der var hurtige til at reagere på den uortodokse situation, tilbageholdt den unge sukkergris og indkaldte ikke kun politiet, men også drengens far.

Mens den unge mand er under den kriminelle lavalder og derfor undgår retslige konsekvenser, stoppede det ikke politiet fra at føre en fornuftig samtale med ham om konsekvenserne af hans handlinger.

Efter en opfølgende rapport blev den sociale døgnvagt informeret om episoden, så kommunen nu kan tage hånd om sagen og sikre, at den unge mand ikke udvikler en usund appetit for at tage for sig af andres ejendom uden konsekvenser.

Anbefalet til dig