Apple: Sådan kan du få op til 4.215 kroner til iPhone 15

Af: Thea Andersen

|

22/09/2023

Foto: Rungroj Yongrit/EPA/Ritzau Scanpix
Foto: Rungroj Yongrit/EPA/Ritzau Scanpix
iPhone 15 er endelig tilgængelig - og nu kan du få den meget 'billigere'.

Mest læste i dag

Den nye iPhone-serie har fået opmærksomhed fra tech-entusiaster verden over, og med god grund.

iPhone 15 har en række imponerende funktioner, der inkluderer et nyt design, forbedrede kameraer og USB-C-stik til opladning, hvilket betyder, at du med den nye iPhone vil have mulighed for at låne din vens oplader.

Det skriver Mirror.

Priserne for iPhone 15 starter fra 7.799 kroner, mens iPhone 15 Plus koster mindst 9.799 kroner. Hvis det lyder som en stor økonomisk byrde, er der gode nyheder for dem, der ønsker at opgradere deres gamle iPhone.

Med Apple Trade In har du mulighed for at indlevere din gamle iPhone. Er den i god nok stand, får du et tilskud til din nye enhed.

'Få mellem 1.000 kr. og 4.215 kr. til iPhone 15 eller iPhone 15 Pro, når du afleverer en iPhone 11 eller nyere.**,' skriver Apple på sin hjemmeside.

Det betyder altså, at du kan ende med at skulle af med halvdelen af, hvad en ny iPhone 15 koster.

Sådan fungerer det

Apple har gjort det nemt for dig ved at liste alt, hvad du skal gøre for at få et tilskud.

På deres hjemmeside står der således:

  1. Se, hvad din smartphone er værd. Svar på et par spørgsmål for at få din estimerede bytteværdi. Vi refunderer beløbet via din betalingsmetode, når vi har modtaget og vurderet din bytteenhed.

  2. Gør din enhed klar til ombytning. Du beholder din bytteenhed, indtil du modtager din nye iPhone. Vi sender dig et Trade In-kit og en mail med instruktioner om, hvordan du sikkerhedskopierer og overfører dine data, samt hvordan du klargør din enhed, før du sender den til os.

  3. Send din bytteenhed inden for 14 dage efter modtagelsen af din nye iPhone. Når vi har modtaget din enhed, bliver den undersøgt for at bekræfte, at den er i den stand, du har angivet. Hvis alt er, som det skal være, er din ombytning afsluttet. Hvis din enhed ikke er i den stand, du har beskrevet, vil du modtage en mail om, hvad du skal gøre.

  4. Husk: Hvis du har betalt hele beløbet, og værdien af din indbyttede enhed er højere end prisen på din nye iPhone, vil du i en mail modtage et Apple Gift Card med det overskydende beløb.

Hvordan fungerer genbrug? Hvis din enhed ikke kvalificerer sig til et Trade In-tilskud, kan du få den genbrugt på forsvarlig vis ved at aflevere den på en lokal genbrugsstation.

Anbefalet til dig