Arla deler trist meddelelse: Det er sket over hele landet

Nyheder
Foto: Arla
Foto: Arla
"Vi er kede af situationen".

Mest læste i dag

Det er mandag morgen, og det betyder, at der netop er blevet taget hul på en ny uge.

Mens lønmodtagere fra hele landet er trukket i arbejdstøjet, så forholder det sig en kende anderledes i flere af Arlas afdelinger.

Det skriver B.T. via TV MidtVest.

Sagen er nemlig den, at hele otte af Arlas afdelinger - som er fordelt over hele det danske land - er ramt af strejke her fra ugens start, og ifølge TV MidtVest er der omtrent 100 laboranter, som ikke har smøget ærmerne op.

Arla selv er kede af situationen, som er opstået, fordi de ansatte havde ønsket sig en bedre overenskomst, end den de fik:

"Vi forventer, at HK og tillidsrepræsentanterne omgående går i dialog med dem og beder dem om at genoptage arbejdet med det samme. Vi er kede af situationen og ærgerlige over, at den aftalte overenskomst giver anledning til utilfredshed", lyder fra Arla, som også understreger, at de håber på at finde en løsning hurtigst muligt.

Tillidsrepræsentanten Lone Elkjær påpeger, at uoverensstemmelser angående lønninger og en bestemt klausul i nogle ansættelseskontrakter er årsagen til strejken.

Hun uddyber, at laboranter ifølge deres kollektivaftale skulle have modtaget en lønforhøjelse på 722 kroner hver måned sidste år, men denne forhøjelse er i mange tilfælde blevet trukket fra laboranternes personlige tillæg.

"Vi vil have de 722 kroner uden at blive modregnet", lyder den klare melding.

Der er endnu ikke meldt noget ud i forhold til, hvornår en aftale forventes at være på plads, men det er helt tydeligt, at der bliver arbejdet på højtryk for at få enderne til at mødes.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig