A38 har været på danskernes morgenbord siden 1938, men nu er det slut.
Den velkendte serie af syrnede mælkeprodukter fra Arla får nemlig et nyt navn og look: Arla Cultura A38.
Selvom det er slut med den klassiske A38, der skifter navn og udseende, kan man have helt ro i maven.
Der er intet nyt indeni, for Arla Cultura A38 er fortsat syrnet med bakteriekulturen Acidophilus og beholder sin karakteristiske syrlige smag.
Sådan skriver Arla i en pressemeddelelse.
At A38® flytter ind hos Arla Cultura® gør det forhåbentligt lidt mere simpelt at navigere efter produkter, der har den karakteristiske syrlige, friske smag og let perlende konsistens, som både vores Arla Cultura® og A38® produkter får på grund af mælkesyrebakterierne, som er karakteristiske for alle produkterne, der nu samles under Arla Cultura®.
Den er stadig en vinder på morgenbordet med müsli, nødder og frisk frugt eller i bagværk og dressinger.
Arla A38 forsvinder dermed fra hylderne som selvstændigt brand.
Arla A38 Naturel 1,5%, Arla A38 Naturel økologisk 0,4%, Arla A38 Naturel økologisk 3,5%, Arla A38 Mild hindbær 0,4% overgår til Arla Cultura.
Arla A38 Tykmælk og Ymer overgår til Arla ØKO, hvor de fremover kan findes som Arla ØKO tykmælk og Arla ØKO Ymer.