Arnold Busck går konkurs - Lukker alle butikker

27/04/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Arnold Busck lukker. Foto: Shutterstock
Mandag har Arnold Busck i en pressemeddelelse meddelt, at de lukker alle butikker. Boghandlerkæden har indgivet konkursbegæring til Skifteretten.

Mest læste i dag

Bogbranchen i Danmark har taget et stort slag. I dag har Arnold Busck meddelt, at deres i alt 29 butikker lukker og slukker. Kæden har indgivet en konkursbegæring til skifteretten.

Arnold Busck meldte allerede ud i marts, at kæden var presset over de nye tider. De mange lukkede butikker pressede likviditeten, og det er nu gået ud over kædens mange butikker, der alle lukkes og slukkes. 

"Likviditeten er sluppet op. Så kort kan det siges. Covid-19-nedlukningen har gjort det umuligt at holde virksomheden kørende. Vi har gjort alt, der står i vores magt, for at virksomheden kunne køre videre, men det har desværre ikke været muligt," skriver virksomheden i pressemeddelelsen.

Kædens butikker har været lukket ned helt eller delvist siden midten af marts, og medarbejdere har været hjemsendt.

Selv om strøgbutikkerne igen er åbnet ved indgåelse af frivillige aftaler om arbejdstider med loyale medarbejdere, har det ikke været nok til at redde boghandlerkæden, skriver kæden. 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig