Asta Björk og Sebastian Bull med stor afsløring: Se billederne her

Nyheder
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-parret har nu delt en billedserie, som får masser af opmærksomhed.

Lige nu læser andre også

Hvis du var en af de mange danskere, der fulgte med i sidste års udgave af 'Vild med dans', lagde du måske mærke til, at der var kemi mellem Asta Björk og Sebastian Bull.

Efter danseprogrammet viste det sig så, at kemien også indeholdt kærlighed, da det kom frem, at de dannede par privat.

Sidenhen er der sket en hel masse, og blandt andet er parret nu flyttet sammen. Det holder dog ikke kærligheden fra at blomstre videre - og nu har en stor afsløring set dagens lys.

Efter en hyggelig tur til Skanderborg Festival og en romantisk ferie sammen, har parret taget skridtet videre ved at markere deres kærlighed på en mere permanent måde.

På parrets Instagram-profiler kan man nu se en billedserie, hvor især et billede skiller sig ud. Billedet viser nemlig en tatovering af Astas navn, som er placeret på skuespillerkærestens højre hånd.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Det synlige tegn på hengivenhed viser, hvordan de to tv-kendisser stoler på, at deres forhold varer for evigt.

Den romantiske gestus rejser selvfølgelig spørgsmål om, hvorvidt Asta har valgt at gengælde Sebastians handling med en lignende tatovering.

Indtil videre er der dog ingen oplysninger om, hvorvidt Asta har fået Sebastians navn foreviget på sin krop.

Ny vært

Når TV 2's populære underholdningsprogram 'Vild med dans' vender tilbage til september, bliver det med en ny værtsduo i spidsen.

Martin Johannes Larsen, som tager hul på sin tredje sæson som vært, får selskab af Cilia Trappaud, der debuterer som tv-vært.

Den 31-årige professionelle danser og nu tv-vært, som oprindeligt kommer fra København, har en imponerende baggrund inden for jazz, jazzfunk, hiphop, house og moderne dans.

Hun har siden 2018 boet i Los Angeles, hvor hun har arbejdet med nogle af verdens største stjerner, herunder Beyoncé, Coldplay og Usher, og har optrådt ved store events som Super Bowl.

Det oplyser TV 2 selv i en pressemeddelelse, og den kan du læse i fuld figur herunder.

Anbefalet til dig