Atlets 400-meterløb blev ødelagt: Den blev ved med at falde ud af bukserne

05/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Alberto Nonino havde lidt af en garderobefejl under 400-meterløbet, da han skulle pille ved sine shorts hele tiden.

Mest læste i dag

En italiensk atlet endte sidst i sit 400 meter løb ved verdensmesterskaberne i atletik U20 2022 - efter at have truffet den forhastede beslutning om at gå bukseløs og måtte løbe med sine ædlere dele ud af sine løstsiddende shorts.

Decathleten Alberto Nonino startede lovende og gik forbi to rivaler i spektakulær stil i det sidste sving.

Men i den sidste lige bane sænkede han farten mærkbart og blev filmet, mens han greb sit skridt op til seks gange, da hans konkurrenter gik forbi ham, og han sluttede bagerst i flokken.

Den 18-åriges problemer nedenunder blev straks nævnt som årsagen til hans opbremsning. Det skriver Daily Star.

"World Athletics U20 Championships in Cali, Colombia. Sidste serie af 400 meter tikamp. Italieneren Alberto Nonino i bane fem begynder meget godt, men krydser målstregen sidst. Han havde sin penis ude, bogstaveligt talt," skrev Sportsjournalisten David Sanchez de Castro i et tweet sammen med optagelser af Noninos pinlige øjeblik.

Han tilføjede i en opfølgende forklaring til følgere, som ikke umiddelbart forstod, hvad han mente: "Måske har jeg forklaret mig dårligt. Hans penis slap ud af siden på ​​hans shorts, og han måtte holde den, fordi den ikke tillod ham at løbe ordentligt, hvilket er normalt, når din 'ven' svinger fra side til side."

Spansktalende presse var hurtige til at hævde, at Noninos langsomme 51,57 sekunder 400 meter var resultatet af, at han valgte at løbe uden underbukser.

Atleten så ud til at bekræfte, at hans problemer i bukseafdelingen var skyld i hans skuffende præstation i erklæringer på sociale medier, efter at optagelserne af ham, der førte hånden til sine shorts, mens han satte farten ned, begyndte at gå viralt.

"Jeg vil bare tale lidt med jer om den tumult, der har været på blogs og sociale medier generelt. Jeg er bevidst om, at det åbenbart var en ulykke, og jeg vil gerne fortælle dig, at jeg er opmærksom på reaktionen, og I behøver ikke at sende mig links til bloggene derude," sagde atleten i en storie på Instagram.

"Jeg forsøger at grine af det nu, men umiddelbart bagefter havde jeg det forfærdeligt, og jeg er taknemmelig for mine venner og familie for at hjælpe mig med at komme over det, der skete for et par timer siden," tilføjede han.

Anbefalet til dig