Netto og Lidl med vildt tilbud på hakket oksekød: Her kan du få en pakke til 20 kroner

Foto: Privat
Foto: Privat
Inden længe kan du få fingrene i hakket oksekød til meget billige penge.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at priserne på dagligvarer er steget voldsomt gennem de seneste to år, og netop derfor er danske forbrugere konstant på udkig efter gode tilbud.

Hakket oksekød er ingen undtagelse og er også blevet markant dyrere, hvilket har sendt mange på jagt efter de bedste tilbud. Og tilbudsjægerne kan nu begynde at klappe i hænderne, da to gode tilbud på hakket oksekød træder i kraft meget snart.

I Netto og Lidl, som er to af landets mest populære discountkæder, har nemlig valgt at sætte det hakkede oksekød på tilbud. Fra den 17. februar til den 23. februar tilbyder Netto danskerne en pakke hakket oksekød på 400 gram med et fedtindhold på 14-18 procent for kun 22 kroner.

Dermed får forbrugerne en fantastisk chance for at købe ind til en lavere pris, men det er vigtigt at smede, mens jernet er varmt, da tilbuddet kun varer en uge.

Lidl lancerer snart et lignende tilbud, men alligevel ikke helt.

Fra den 18. februar til den 24. februar kan kunder finde en tilsvarende pakke hakket oksekød til 25 kroner, men for dem, der er medlemmer hos Lidl, bliver det dog endnu billigere.

De har nemlig muligheden for at erhverve pakken for blot 20 kroner. De gode tilbud er en sjælden mulighed for at gøre et godt køb i en tid, hvor hver krone tæller.

Du kan se de to tilbud herunder.

Lidls tilbud. Foto: Tilbudsugen

Nettos tilbud. Foto: Tilbudsugen

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig