'Bachelor'-par afslører: Vi skal være forældre

Af: Lucas Andreas

|

22/04/2024

Lotta Lemche/TV 2
Lotta Lemche/TV 2
Parret deler nyheden fra deres ferie.

Mest læste i dag

I 2021 trådte Bolette Birch ind i 'Bachelor'-arenaen med håbet om at vinde Casper Berthelsens hjerte, men skæbnen ville det anderledes.

Jaffer Janjooa, der senere i forløbet blev en del af showet, endte med at være den, som Bolette fandt kemi med. Det, der startede med kameraskud og klippede scener, udviklede sig til ægte følelser.

Fra reality-tv til virkelighedens romantik, det er historien om Bolette og Jaffer, hvis kærlighedsrejse begyndte foran kameraerne på den første danske udgave af 'Bachelor'.

Fra at mødes under de usædvanlige og ofte præfabrikerede forhold, som reality-tv skaber, har parret nu taget skridtet videre i deres forhold.

Kærligheden blomstrede i takt med at kameraerne blev slukket, og parrets forhold voksede sig stærkere. De flyttede sammen, og i oktober sidste år kom det store "ja". Nu har parret delt en stor nyhed på deres Instagram: "Vi har sneget en lille ekstra træningsmakker med til La Santa," hvor de tilføjer, "Vi kan slet ikke vente med at overøse dig med så meget (mere) kærlighed."

Meddelelsen markerer et nyt kapitel i deres eventyr sammen, et kapitel fyldt med forventning og kærlighed.

Anbefalet til dig