Bachelorette: Derfor afviste Julie at sove med Jonas

Af: Thea Andersen

|

19/07/2023

Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Der var en helt særlig grund til, at Julie valgte at sove alene i sidste afsnit.

Lige nu læser andre også

I det seneste afsnit af TV 2-programmet "Bachelorette" valgte Julie at sove alene, selvom hun havde tilbragt en romantisk dag med Jonas. Nu løfter hun sløret for, hvorfor hun traf dette valg.

Efter en dag fyldt med romantik, der inkluderede både en helikoptertur og en intim middag, kunne man forvente, at Julie og Jonas ville være komfortable nok til at dele en dobbeltseng. Men da natten faldt på, valgte Julie at sove alene.

"Vores date sluttede klokken et om natten, og jeg skulle op igen allerede klokken seks. Derfor ville jeg hellere have fem timer alene, hvor jeg havde tid til at tænke det hele godt igennem. Selvfølgelig var det hverken sjovt eller nemt at fortælle Jonas, at jeg ikke havde lyst til at sove sammen, men jeg tror faktisk, at han havde det på samme måde," forklarer Julie til Billed Bladet ifølge Dagens.dk.

Jonas, på sin side, husker, at han både følte lettelse og ærgrelse over Julies beslutning. Til Billed Bladet fortæller han nemlig, at han meget gerne ville have sovet med Julie, men omvendt var han også træt og ønskede at finde ud af, hvad der foregik inde i ham.

Dette øjeblik i "Bachelorette" viser, at det er vigtigt at respektere ens egne grænser og behov, selv i romantiske situationer. Det er en påmindelse om, at det er okay at tage sig tid til at reflektere og tage vigtige beslutninger i sit eget tempo.

Senere på ugen finder vi ud af, hvem Mette og Julie ender med at vælge i 'Bachelorette' Vi er nemlig ved at være ved afgørelsen.

Anbefalet til dig