Badehotel bekræfter glædelig nyhed: Vender tilbage til ny sæson

Af: Mie M.B

|

14/03/2024

Nyheder
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Folk har ventet i spænding om populært badehotel gentager sidste års succes

Lige nu læser andre også

Skødshoved Badehotels kulinariske perle, Focaccia' n' Tonic, er tilbage til endnu en sæson til glæde for gæster fra hele Mols og Århus-området. Efter en vellykket debut sidste år, hvor både lokale og besøgende fra Århus i speedbåd eller bil valfartede til for at nyde stedets lækkerier, havde restauranten efterladt fans i spænding om deres fremtid. Til trods for en afslutning i oktober med usikkerhed om en genåbning, bekræfter restauranten nu sin tilbagevenden i sommeren 2024 via en opdatering på Facebook. Det skriver Århus Stiftstidende.

Med et koncept, der hylder det enkle og smagfulde, har Focaccia' n' Tonic gjort sig bemærket for sit fokus på italiensk-inspirerede retter, herunder deres signaturretter af focaccia sandwiches, tapas, og desserter akkompagneret af forfriskende drinks og is. Restauranten, der er en del af Skødshoved Badehotel, lover igen i år at servere deres populære menu med udsigt over bugten og Aarhus, og forpagter Piero Vivona, en erfaren restauratør fra Århus, er klar ved roret.

Som en del af fejringen af restaurantens genåbning, planlægger Skødshoved Badehotel desuden at udvide deres menukort med nye à la carte-hovedretter. Sammen med den kulinariske fornyelse, vil badehotellet også genoplive succesen med "Ved Vandet" festivalen, som byder på musik, marked og workshops.

Focaccia' n' Tonic byder velkommen tilbage til gamle og nye gæster fra fredag den 22. marts kl. 12.00, lige i tide til at indlede påskesæsonen med en kulinarisk fejring ved vandkanten.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig