Badehotellet-stjerne afslører stor hemmelighed

20/4/22 07:43

Sarah Steenfeldt

Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Efter lang tids venten er det nu endelig snart tid.

Vi kender især Cecilie Stenspil fra sin rolle i Badehotellet, hvor hun gennem ni sæsoner har været fast stamgæst på Badehotellet.

I serien dannede hun først par med hr. Aurland - men nu er hun gift med hr. Weyse, som også har været fast gæst på hotellet i alle ni sæsoner.

Privat danner hun par med skuespiller Troels Lyby, som er kendt fra en lang række danske film og serier - herunder blandt andet Klassefesten, Tinkas juleeventyr, Kvinden i buret og mange flere. 

De to mødte hinanden i 2012 i arbejdet med musicalen 'Next to Normal. Siden har de fået to børn sammen og nu afslører parret en stor hemmelighed,

De har nemlig været forlovet i snart tre år - og nu er det endelig snart tid til den store dag. 

Det fortæller de begge to på Instagram

Nu sker det endelig 

"En smuk sommeraften for snart 3 år siden fik du mit ja og den 28 maj 2022 siger vi det højt for Verden . Størst af alt er Kærligheden," lyder det fra Cecilie Stenspil på det sociale medie, hvor hun har delt et billede af en ring på fingeren.

Foto: Cecilie Stenspil/ Instagram

Foto: Cecilie Stenspil/ Instagram

Hendes kommende ægtemand har delt det samme billede på sin Instagram, hvor han skriver: 

"En sommeraften for snart tre år siden kunne jeg lettet åbne en flaske Champagne. Hun sagde Ja. Og nu endelig, efter coronaens hærgen er det tid til at feste d.28/5. Tak Cecilie. Ufatteligt heldige mig," lyder det fra Troels Lyby.

Den overraskende nyhed har fået lykønskningerne til at strømme ind.

Blandt andet ønsker Ulla Essendrop, Sara Blædel, Cecilie Lassen, Neel Rønholt og mange flere parret stort tillykke.