'Badehotellet'-stjerne deler glædelig nyhed: Jeg glæder mig så meget

26/09/2021

Nicolai Busekist

Foto: TV 2/Mike Kollöffel
Rosalinde Mynster, som mange bl.a. kender for sin rolle som Fie Kjær i 'Badehotellet', har afsløret den glædelige nyhed, at hun skal giftes

Mest læste i dag

Den 30-årige Rosalinde Mynster har altid haft en stor drøm om et romantisk bryllup. Og nu er det en drøm, der endelig kommer til at gå i opfyldelse.

Ifølge HER og NU skal den populære skuespillerinde nemlig giftes med sin forlovede, musiker Jakob Emil Lamdahl. Ifølge mediet finder brylluppet sted på lørdag i næste uge.

"Vi skal giftes et hemmeligt sted ude på landet, men det er efterår, så det kommer til at foregå indenfor," forklarede Rosalinde Mynster til HER og NU, da hun dukkede op ved premieren på filmen 'Dune' i Cinemaxx i København.

Om kort tid kan Rosalinde Mynster derfor kalde den jævnaldrende Jakob Emil Lamdahl for sin ægtemand. De to har dannet par i tre år.

Rosalinde Mynster lægger ikke skjul på, at hun ser rigtig meget frem til at blive gift, men samtidig er hun også meget nervøs. Heldigvis har hun fået styr på sin kjole, hvilket for mange kvinder er det vigtigste element af deres bryllup.

"Jeg glæder mig så meget og er nervøs og spændt. Det hele på en gang. Vi har fået tjek på min kjole, og jeg er faktisk stolt over, at vi er nået så langt i forberedelserne," lød det også fra den 30-årige skuespillerinde.

Jakob Emil Lamdahl og Rosalinde Mynster har været forlovet i et år. Det er nemlig et år siden, at den 30-årige musiker gik på knæ for sin kæreste i pyjamas. Heldigvis fik han et 'ja', og på lørdag skal parret endelig giftes.

Anbefalet til dig