Badehotellet-stjerne med chokerende afsløring

28/7/21 16:01

Nicolai Busekist

Foto: TV 2/Mike Kollöffel
Badehotellet-stjernen dulmede sin depression efter et hårdt brud med ekskæresten med alkohol og stoffer

Rosalinde Mynster havde det hårdt efter bruddet med sin ekskæreste. Efterfølgende gik hun ind i en periode med depression, hvor hun forsøgte at dulme hjertesorgen med vin og weed.

Det afslører hun i podcasten '112 for knuste hjerter', hvor hun også kommer med afsløringer om hendes nuværende forhold, skriver SE og HØR

"Jeg røg rigtig mange cigaretter, jeg drak rigtig meget vin, jeg røg rigtig meget weed," fortæller den 30-årige skuespillerinde i podcasten på Radio Loud. 

Kender du hende bedst fra hendes rolle som den søde og generte Fie Kjær fra 'Badehotellet', kan det måske komme som en overraskelse, at det er sådan, hun kommer sig over et brud. 

"Jeg gik på arbejde, festede og lå og sov. Jeg tror, det var de tre ting. Og så var jeg bare rigtig depressiv. Jeg bedøvede mig med rigtig mange forskellige ting. Jeg røg rigtig mange cigaretter, jeg drak rigtig meget vin, røg rigtig meget weed," fortæller hun, og fortsætter: 

"Så jeg gav den bare gas, ikke? Klassisk metode," siger Rosalinde Mynster grinende. 

Derudover fortæller hun, at hun også gik til psykolog, da hun ønskede at bearbejde det på en lidt bedre måde. 

Det var dog ikke kun turene til psykolog, der hjalp hende med at komme videre. I podcasten afslører hun nemlig også, at det har været en stor hjælp for hende at meditere, da det har hjulpet hende til at tro på, at kærligheden altid findes. 

Hun afslører også, at hun og hendes forlovede Jakob Emil Lamdahl Pedersen har svært ved at sætte en etiket på deres parforhold. Med andre ord, så forsøger de så vidt muligt at navigere udenom de gængse parforholdskonventioner. 

"Vi ved ikke helt: Hvem er det, der har puttet det her ned over hovedet på os? At man skal leve et monogamt forhold?" siger hun. 

Hun siger også, at det er vigtigt for hende, at deres forhold er 'lidt åbent', men 'ikke nødvendigvis et åbent forhold'.