Badehotellet vender tilbage næste år

Nyheder
Også til næste år bliver hotellets gæster udsat for en lang række dramatiske situationer. Foto: Shutterstock
Nu er der godt nyt til fans af Badehotellet.

Mest læste i dag

Næste år kan tv-seerne se frem til en helt ny sæson af TV2's seerhit Badehotellet. Det bekræfter forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad overfor TV2.

"Ja, vi arbejder med en fortsættelse af serien, men kan på nuværende tidspunkt ikke sige så meget mere. Andet end at vi vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941," fortæller de.

I denne sæson har omdrejningspunktet været tyskernes indtog i Danmark samt de konsekvenser, som nazismen og anden verdenskrig har for Danmark.

Sæson seks - som sluttede mandag aften - har foregået i 1940. Når næste sæson åbner op, så er både seerne og alle de kendte figurer på Badehotellet blevet et år ældre. 

Sådan ser fremtiden på hotellet ud

Når handlingen springer et år frem betyder det også, at Besættelsesmagten har fundet sig bedre til rette i Danmark. Det passer ikke nødvendigvis alle gæsterne så godt, og forfatterparret fortæller, at netop denne konfligt vil skabe grobund for mange af de forviklinger og situationer, som hotellets gæster får rodet sig ud i. 

Forfatterparret afslører ligeledes, at sommeren 1941 vil blive anderledes end året før.

"Det første chok over besættelsen har fortaget sig. De forandrede forhold ser ud til at blive permanente. Mens nogen ser ud til at have affundet sig med tyskernes tilstedeværelse, ulmer der hos andre et oprør," fortæller Stig Thorboe og Hanna Lundblad.

Syvende sæson af Badehotellet får premiere på TV2 i løbet af foråret 2021. 

Anbefalet til dig