Bagagemedarbejder død: Blev suget ind i flymotor

03/1/23 09:45

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Manden blev suget ind i flyets motor, mens den var parkeret.

En bagagebehandler er død efter tilsyneladende at være blevet suget ind i et flys motor nytårsaften.

Myndighederne siger, at den uidentificerede medarbejder arbejdede på rampen ved Montgomery Regional Airport i Alabama omkring klokken 15 lørdag, da han siges at være blevet suget ind i den kørende motor på et Envoy Air-fly, der var parkeret forud for dets planlagte fly til Dallas, Texas.

Offeret er endnu ikke blevet offentligt identificeret, men var ansat hos Piedmont Airlines. Både Envoy og Piedmont er regionale datterselskaber af American Airlines. Det skriver Daily Mail.

Montgomery Regional Airport blev lukket umiddelbart efter, men genoptog driften sent lørdag aften, ifølge Montgomery Advertiser.

Både Federal Aviation Administration og National Transpiration Safety Board efterforsker hændelsen.

I en erklæring sagde American Airlines, at de er "ødelagt over ulykken, der involverer et teammedlem. Vores tanker og bønner er hos familien og vores lokale teammedlemmer. Vi er fokuseret på at sikre, at alle involverede har den støtte, de har brug for i denne svære tid."

Piedmont Airlines sagde også, at de har mobiliseret sit CARE-team for at yde støtte til ofrets familie, venner og kolleger.

Foto: Daily Mail.

Foto: Daily Mail.

I mellemtiden sagde Wade A Davis, den administrerende direktør for lufthavnen: "Vi er kede af at høre om det tragiske tab af et teammedlem fra AA/Piedmont Airlines. Vores tanker og bønner er hos familien i denne svære tid."

Flere oplysninger forventes at blive frigivet, når FAA indgiver sin første rapport på mandag.