Bagagemedarbejder død: Blev suget ind i flymotor

Af: Ida Hansson

|

03/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden blev suget ind i flyets motor, mens den var parkeret.

Mest læste i dag

En bagagebehandler er død efter tilsyneladende at være blevet suget ind i et flys motor nytårsaften.

Myndighederne siger, at den uidentificerede medarbejder arbejdede på rampen ved Montgomery Regional Airport i Alabama omkring klokken 15 lørdag, da han siges at være blevet suget ind i den kørende motor på et Envoy Air-fly, der var parkeret forud for dets planlagte fly til Dallas, Texas.

Offeret er endnu ikke blevet offentligt identificeret, men var ansat hos Piedmont Airlines. Både Envoy og Piedmont er regionale datterselskaber af American Airlines. Det skriver Daily Mail.

Montgomery Regional Airport blev lukket umiddelbart efter, men genoptog driften sent lørdag aften, ifølge Montgomery Advertiser.

Både Federal Aviation Administration og National Transpiration Safety Board efterforsker hændelsen.

I en erklæring sagde American Airlines, at de er "ødelagt over ulykken, der involverer et teammedlem. Vores tanker og bønner er hos familien og vores lokale teammedlemmer. Vi er fokuseret på at sikre, at alle involverede har den støtte, de har brug for i denne svære tid."

Piedmont Airlines sagde også, at de har mobiliseret sit CARE-team for at yde støtte til ofrets familie, venner og kolleger.

Foto: Daily Mail.

I mellemtiden sagde Wade A Davis, den administrerende direktør for lufthavnen: "Vi er kede af at høre om det tragiske tab af et teammedlem fra AA/Piedmont Airlines. Vores tanker og bønner er hos familien i denne svære tid."

Flere oplysninger forventes at blive frigivet, når FAA indgiver sin første rapport på mandag.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig