Bagedyst-deltager afslører: Der er en kage i ovnen

27/1/21 13:51

Sarah Steenfeldt

Foto: DR/ Carsten Mol
Den er god nok afslører hun nu.

Hele Danmark lærte smilende Jasmin Gabay at kende, da hun i 2018 deltog i Den store bagedyst, her kom hun hele vejen til finalen.

Derudover har Jasmin også deltaget i Dansk Melodi Grand Prix og været gæstesolist ved Stig Rossens julekoncerter. Det skriver Se og Hør.

Jasmin tog danskerne med storm, med hendes altid store smil og gode humør.

Privat danner hun par med Niclas Bardeleben og så har Jasmin sønnen, Jonathan, fra et tidliger forhold. Men nu kommer der altså snart et nyt lille familiemedlem til - det afslører Jasmin nu på sin Instagram-profil:

Den er god nok

"Ja, den er god nok. Så kan vi vist ikke holde det for os selv længere.
Jeg ville meget gerne have kunne ha’ delt det med jer fra start. Der er desværre en masse private forhold som gør at det ikke var muligt. Men nu er det ude og jeg håber I tager godt imod os og vores proces. Vi bliver 4 til sommer og @bardelebenprivat, Jonathan og jeg glæder os," skriver hun til en video af den glade familie, hvor sønnen Jonathan kysser Jamins struttende mave. Du kan se hele videoen her.

Foto: Jasmin/ Instagram

Foto: Jasmin/ Instagram

Lykønskningerne er allerede væltet ind - også fra andre kendte "bagedyst-ansigter".

Wooohooooo!!! Kæmpe tillykke til jer, skønneste Jasmin og Bardeleben," lyder det blandt andet fra Micki Cheng, som var med i Den store bagedyst i 2015, hvor han fik en anden plads og senere vandt Den store bagedyst Julespecial. 

"Jaaaaaa! Endelig må hele verden vide det," lyder det også fra sangerinden Szhirley.

Derudover strømmer lykønskingerne ind i kommentarfeltet, fra både personer bag kendte virksomheder og fra Jamins mange fans.