Bagedyst-stjerne afslører: Det er min største drøm

09/09/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: DR
Forhåbentligt går drømmen nu snart i opfyldelse.

Mest læste i dag

"WOOOHOOOO!!!"

Sådan lød det blandt andet fra Micki Cheng, da han på sin Instagram-profil afslørede, at han skal være med i dette års Vild med Dans. 

Der er vidst ingen tvivl om, at han glæder sig til at være med - han fortæller også, at det altid har været en kæmpe drøm at deltage i det populære danseprogram. 

"Og jeg glæder mig bare helt, helt, helt vildt meget, og jeg håber virkelig, at I har lyst til at se med," lød det fra den populære Bagedyst-stjerne, der blev landskendt i Den store Bagedyst i 2015.

Micki Cheng skal danse med Jenna Bagge - og det er har også vakt stor begejstring hos Micki Cheng. 

"Sig “HEJ” til min søde dansepartner, Jenna!! Hun er simpelthen det sødeste, dejligste, flinkeste, rareste, dygtigste, mest kreative og det mest tålmodige menneske, jeg nogensinde har mødt!!," skriver han til opslaget på Instagram, hvor han afslører at Jenna er hans dansepartner.

Svær skoletid 

Når Vild med Dans blænder op for sæsonpremieren i morgen, den 10. september, skal Jenna og Micki danse for første gang. Han fortæller til BILLED-BLADET, at de skal starte med at danse cha-cha-cha - og det er noget han er spændt på. 

Micki Cheng blev landskendt, da han kom til finalen i fjerde sæson af Den store bagedyst  i 2015, der blev sendt på DR. Året efter vandt han 'Den store jule- og nytårsbagedyst' med den tidligere deltager Luna Richardt. Foto: DR

Micki Cheng har ikke altid haft det nemt, i skoleårene var han udsat for mobning, hvor de andre børn mobbede ham med at han så anderledes ud og var overvægtig. 

Derfor drømmer han i dag om at lære standarddans og kunne være elegant.

"Så jeg har en en meget stor drøm om at lære standarddans og kunne være elegant," fortæller han til bladet og tilføjer, at han netop måske får mulughed for dette i Vild med Dans. 

Det er nemlig hans største drøm at svæve over gulvet i kjole og hvidt, sammen med sin dansepartner Jenna. 

Hvordan det går Micki og Jenna - og alle de andre deltagere i dette års Vild med dans - kan du se fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Anbefalet til dig