'Bagedyst'-stjerne græd af glæde

Af: Thea Andersen

|

17/01/2024

Foto: DR
Foto: DR
Liv Martine græder af glæde over ferie med hele familien.

Mest læste i dag

Følger man med på de sociale medier hos Liv Martine, der i 2015 vandt ‘Den store bagedyst’ på DR, så er man klar over, at lysten til at rejse er stor.

Særligt Thailand har en særlig plads i hendes hjerte, og hun har besøgt landet flere gange. Sidste år rejste hun dertil med sin familie, bestående af manden Mads og deres to sønner, Frode og Luis, samt nogle venner.

Nu er Liv Martine og hendes familie igen draget mod Thailand - denne gang med hendes mor og far. Det er syv år siden, de sidst var med, og dette rører DR-kendissen til tårer.

"Vi er fremme i vores yndlings Thailand! Alt er som altid magisk. Turen herned gik fuldstændig fantastisk. Den her gang græd jeg af glæde. Af glæde over muligheden for, at tage på denne tur sammen med min smukke familie," skriver Liv Martine i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Det er 7 år siden mor og far sidst var med. Jeg har grædt minimum 5 gange indtil videre. Sidste gang Mads og jeg rejste græd jeg af en helt anden årsag. Men det er glemt! Nu skal vi nyde en måned hernede."

Hun slutter opslaget med at advare sine følgere om den kommende ferie-spam:

"Hvis I ikke kan klare Thailand-spam så sluk NU," skriver hun afslutningsvist.

Anbefalet til dig